29 / 04 / 2024

ardahan tünelleri

ardahan tünelleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor" dedi. 

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli'nin yer teslimi yapıldı!

Ardahan Türkgözü ve Aktaş hudut kapıların da daha ulaşılşır bir döneme imza atılıyor. Posof Ilgar Tüneli için çalışmalar devam ederken Aktaş Mozeret Tüneli için yer teslimi yapıldı.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Ankara-Sivas demiryolu projesinde son durum ne?

Ankara-Sivas demiryolu projesi kapsamındaki güvenlik tünelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Honaz Tünelleri'nde ışık göründü!

Antalya-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen Honaz Tünelleri'nde ışık göründü. 600 metrelik Honaz Tünelleri için ışık görüntü töreni düzenlendi...

Konak Damlacık Mahallesi kaderine terk edildi!

İzmir Konak Tünelleri’nin yapımından sonra kaderine terk edilen tarihi Damlacık mahallesi sakinleri, “Ne olacak bu Damlacık’ın hali” deyip yetkililerden destek istedi.

TOKİ Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Ardahan Posof 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Ardahan Posof 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Ardahan Posof başvuru detayları nedir? İşte Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

ardahan tünelleri Haberi

ardahan tünelleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan Assisstt Çağrı Merkezi'nin açılış töreninde, memleketi gördüğü Ardahan'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Arslan, Ardahan'da kendisine bağlı bakanlıkça 10 büyük inşaat çalışması yürütüldüğünü söyledi. Arslan sözlerine ş şekilde devam etti; "Öyle sıradan işler değil. Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor. İnşallah bununla da yetinmeyip Sahara Tüneli'ni de yaptığımızda Ardahan gerçekten tünellerle erişilen, tünellerle ulaşılan şehir...