07 / 07 / 2024

ardahanın doğalgaz çalışması son durum

ardahanın doğalgaz çalışması son durum

Ardahan Belediyesi ve doğal gaz dağıtım şirketi Kar-Gaz AŞ. ile koordineli yürütülen çalışmalar sonucu, Ardahan’ a bugün itibarıyla doğal gaz ana iletim hattı bağlantısı yapılıyor...

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Hükümetten müjde üstüne müjde gelecek! Doğalgaz faturasında yüz güldürecek müjde yolda

Habertürk yazarı iktidarın doğalgaz konusunda müjde vermeye hazırlandığını, bürokratların bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Onaylanan doğalgaz yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımına dair merak edilen bazı noktalar bulunmaktadır. Vatandaşlar doğalgaz yardımı başvurularının onaylanıp onaylanmadığını bilmek istiyorlar. İşte detaylar!

ardahanın doğalgaz çalışması son durum Haberi

ardahanın doğalgaz çalışması son durum


Ardahan Belediyesi ve doğalgaz dağıtım şirketi Kar-Gaz AŞ. ile koordineli yürütülen çalışmalar sonucu, Ardahan’a bugün itibarıyla doğalgaz ana iletim hattı bağlantısı yapılıyor.


Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ortageçit (Sazara) köyü girişinde yapılan çalışmaları inceledi. Köksoy, “Bugün, verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız şu anda yapılan ana iletim şebeke hattının bağlanmasıyla tamamlanıyor." dedi. 


Çalışmalar sırasında belediye olarak büyük gayret gösterdik. Kar-Gaz şirketinin şehir içinde yaptığı çalışmalar sonucunda bozulan yolları biz üstlendik ve bugün bu çalışmaların meyvesini alacağız. Doğalgazın şebekeye verilmesi için de, En kısa zamanda Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılımıyla açılış töreni gerçekleştirilecektir. Bundan sonraki süreç, abonelerimiz ilgili firmalardan kombisini ve gerekli malzemesini alıp müracaat edip konutuna doğalgazı bağlayacak. Allah, tüm hemşehrilerime kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun.”...