04 / 05 / 2024

Ardıl Barajı nerede

Ardıl Barajı nerede

Yaklaşık yarım asırdır yapımı yılan hikayesine dönen Ardıl Barajı inşaatı, 3 yıllık çalışma ile bitirilme aşamasına getirildi.

Ardıl Barajı'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

2013 yılında temeli atılarak inşaatına başlanan Ardıl Baraj inşaatında çalışmalar hızlandırıldı. Müteahhit firma Mehmet Güneş İnşaat Şirketi Ardıl Barajı Şantiye Şefi Salih Bilen, baraj çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

Ardıl Barajı inşaatı 15 Kasım'da tamamlanacak!

Ardıl Barajı inşaatı sözleşmesi 04 Mart 2015 tarihinde imzalanmıştır. 15 Mart 2015 tarihinde işe başlanmış olup, söz konusu işi 15 Kasım 2015 tarihinde bitirmeyi taahhüt edilmiştir.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Ardıl Barajı nerede Haberi

Ardıl Barajı nerede

50 yılı aşkın süredir gündemde olan ve yapımına bir türlü başlanamayan Ardıl Barajı inşaatı yarım asır sonra başlanılmıştı. 2013 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Ardıl Barajı'nın Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSM) yöntemiyle gerçekleştirilen gövde inşaatı tamamlandı. Ardıl Çayı üzerindeki barajın gövde üzerindeki köprü imalatının ise Kurban Bayramı'na kadar bitirilmesi hedefleniyor. 


Müteahhit firmanın Ardıl Barajı Şantiye Şefi Salih Bilen, gazetecilerle birlikte inşaat alanda inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilen, 2016 Kasım ayı içerisinde su tutulma işlemine başlanacağını belirterek, "Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Ardıl çayı üzerine inşaatı yapılmak üzere 21 milyon 865 bin TL'ye ihalesi yapılan, silindir sıkıştırılmış beton Ardıl Barajı'nın gövde hacmi 150 bin metreküp olup, temelden yüksekliği 54 metredir. Barajın tamamlanmasıyla birlikte baraj gölünde depolanan 15,3 hacimde...