02 / 05 / 2024

arena residence uğu demirkol

arena residence uğu demirkol

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Arena Residence Pusula Evleri 'nden son olarak futbolcu Uğur Demirok daire satın aldı. Projede fiyatlar 82 bin 212 TL'den başlıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 30'u satıldı!

The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’lik bölümünün tamamlandığı bildirildi. Temmuz başında ise üst kaplama çalışmaları başlayan Malatya Arena’da şu ana kadar yüzde 75’lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Greenox Urban Residence projesinin yüzde 30’u satıldı!

Greenox Urban Residence, iş merkezlerine yakınlığı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir ayda yüzde 30’u satılan proje, Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede yer alıyor. Greenox Urban Residence, 120 milyon TL yatırım değeriyle inşa ediliyor.

Vodafone Arena'da şu ana kadar 20 bin 500 ton demir kullanıldı!

BEŞİKTAŞ'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arenanın kaba inşaatında sona gelindi. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın kaba inşaatının kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Takıka, Aıman Almustafa, Mohammad Alrıfaı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Başakşehir, My World Europe, Arena Residence'ta kuruldu.

My World Europe satılık

My World Europe satılık daire fiyatları 297 bin 850 TL'den başlıyor. İçerisinde toplam 3 bin 100 adet dairenin yer aldığı projede Arena Residence, Pool Residence ve Golf Residence adlı 3 farklı bölüm yer alıyor...

Arena Residence Evleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Arena Residence Evleri, Pusula İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 167 metrekareye kadar yükseliyor...

Caner Erkin, Wesley Sneijder'e komşu oluyor!

Caner-Asena Erkin çifti, önümüzdeki günlerde 2.5 milyon dolar değerindeki 2+1 evlerine taşınacak. İkili, dostları ve Armani Residence sakinleri olan Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine de komşu olacak.

Beylikdüzü Arena Residence projesi!

Beylikdüzü Arena Residence projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor...

arena residence uğu demirkol Haberi

arena residence uğu demirkol

Toplam 360 adet dairenin yer aldığı Arena Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede yer alan konutlar 1+0'dan 3+1'e kadar tasarlandı.


Pusula İnşaat imzası taşıyan Arena Residence Pusula Evleri 'nde 7 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Projede yer alan konutlar 2013 yılının Kasım ayında gerçekleşecek.



Arena Residence güncel fiyat listesi;


36 metrekare 1+0 daireler 82 bin 212 TL,

60 metrekare 1+1 daireler 133 bin 620 bin TL,

110 metrekare 2+1 daireler 250 bin 720 TL,

137 metrekare 3+1 daireler 362 bin 814 TL,


Arena Residence Pusula Evleri 'nde yer alan sosyal alanlar şu şekilde; soyunma  odaları,  çocuk oyun alanı, sauna,açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, dinlenme alanları, buhar banyosu,tuz odası, fitness center.



KDV oranının yüzde 1 olduğu Arena Residence projesi...