02 / 10 / 2024

Arenamega açılış recep tayyip erdoğan

Arenamega açılış recep tayyip erdoğan

Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi Arenamega resmi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Alan Avrupa’nın en büyük sahnesine sahip...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Antalya Belediyesi Hizmet Binası açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde konuşma yaptı.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Tonguç Caddesi yarın açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’ni inceledi.

Isparta Şehir Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılacak Isparta Şehir Hastanesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

Esenler'de 470 milyon liralık yatırımın açılışı 26 Mart'ta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart Pazar günü Dörtyol Meydanı'nda, Esenler'e yapılan 470 milyon lira tutarındaki yatırımların açılışını gerçekleştirecek.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Sakarya'daki 384 milyonluk 43 proje açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi’nin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin açılacağını belirtti.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Mersin Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “14 yıllık hayalim” dediği şehir hastanelerinden ilki Mersin’de yarın açılıyor.

Mersin Şehir Hastanesi 3 Şubat'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada "3 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacaklar." dedi.

Arenamega açılış recep tayyip erdoğan Haberi

Arenamega açılış recep tayyip erdoğan

Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi Arenamega Küçükçekmece’de hizmete açıldı… Antik Efes Celsus Kütüphanesi’nin modern bir yorumu olarak dikkat çeken yapının seyirci kapasitesi ise 30 bin kişi. Yapının resmi açılışını ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay Arenamega’nın önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını ifade ederken “30 dönümlük arazi üzerinde kurulu olan Arenamega , Küçükçekmece’ye değil tüm Türkiye’ye hizmet verecek şekilde uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek “ dedi. Mekanın sanat ve spor alanında pek çok projeye ev sahipliği  yapacağını söyleyen Yeniay, “Eyfel Kulesi’nde kullanılan demirin iki katı  kadar daha fazla demir kullanılarak uzay çatı sistemiyle oluşturuldu. . Ayrıca  704 metrekarelik  dev sahnesi ile “Avrupa’nın en büyük sahnesi” diye konuştu.


Akustik sistem sesleri yutuyor


Başkan Yeniay alannın özelliklerini şöyle...