06 / 05 / 2024

Arenamega resmi açılış recep tayyip erdoğan

Arenamega resmi açılış recep tayyip erdoğan

Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi Arenamega resmi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Alan Avrupa’nın en büyük sahnesine sahip...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Ümraniye Millet Bahçesi'nin resmi açılışı bu ay yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Ümraniye Millet Bahçesi'nin geçen sene Ağustos ayında açılışını yaptık ama resmi açılışını bu ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmak istiyoruz" dedi...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenilerek tasarlanan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, yarın cuma namazının ardından törenle yapılacak...

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Troya Müzesi resmi açılışa hazır!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açılan yarışmayla belirlenen proje kapsamında yapımına 2014 yılında başlanan Troya Müzesi'nin resmi açılışı bugün yapılacak.

Ankara Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olacak olan Ankara Şehir Hastanesinin resmi açılışı yarın yapılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köln'de cami açılışına katılacak!

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Arenamega resmi açılış recep tayyip erdoğan Haberi

Arenamega resmi açılış recep tayyip erdoğan

Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi Arenamega Küçükçekmece’de hizmete açıldı… Antik Efes Celsus Kütüphanesi’nin modern bir yorumu olarak dikkat çeken yapının seyirci kapasitesi ise 30 bin kişi. Yapının resmi açılışını ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay Arenamega’nın önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını ifade ederken “30 dönümlük arazi üzerinde kurulu olan Arenamega , Küçükçekmece’ye değil tüm Türkiye’ye hizmet verecek şekilde uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek “ dedi. Mekanın sanat ve spor alanında pek çok projeye ev sahipliği  yapacağını söyleyen Yeniay, “Eyfel Kulesi’nde kullanılan demirin iki katı  kadar daha fazla demir kullanılarak uzay çatı sistemiyle oluşturuldu. . Ayrıca  704 metrekarelik  dev sahnesi ile “Avrupa’nın en büyük sahnesi” diye konuştu.


Akustik sistem sesleri yutuyor


Başkan Yeniay alannın özelliklerini şöyle...