06 / 05 / 2024

arenaya hibrit çim

arenaya hibrit çim

Olimpiyat Stadı'ndaki zeminden çok yakınan Slaven Bilic ve oyuncular, Vodafone Arena'da bu sorunu yaşamayacak. Başkan Fikret Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euro maliyetli çim kullanılacak.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Vodafone Arena Stadı'na tam puan!

Başta hibrit çim olmak üzere yayın altyapısı, kullanılan teknoloji ve localara tam puan veren UEFA heyeti, Beşiktaş’a “Umarız bu eşsiz stat ve atmosferde güzel maçlar oynar, başarılı sonuçlar alınırsınız” temennisinde bulundu

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena'da çim serme işlemi başladı!

Yurdışından getirilen çimler, Vodafone Arena'nın zeminine serilmeye başladı. Yurtdışından getirilen serpme çimlerin zemine serilmesinden hemen sonra hibrit çim montajına geçileceği belirtildi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Vodafone Arena'ya 1.5 milyon euroya çim ekilecek!

Yönetim, Olimpiyat'taki zeminden çok çeken Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euroluk "Hibrit Çim" kullanılacak.

Arena'ya 1.5 milyon euroluk hibrit çim yapılıyor!

Olimpiyat Stadı'ndaki zeminden çok yakınan Slaven Bilic ve oyuncular, Vodafone Arena'da bu sorunu yaşamayacak. Başkan Fikret Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euro maliyetli çim kullanılacak.

Mehmet Şimşek: Termik santraller özelleştirilecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enerjide özelleştirmelere devam edileceğini, termik santrallerin özel sektöre devredileceğini söyledi...

Bilişim Vadisinde yer alacak firmalara kira teşviği yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: "Bütün firmalara buradan çok ucuz kiralarla, belki de bedelsiz yer tahsisi yapılacak" diyerek Bilişim Vadisinde yer alacak firmalara verilecek teşvikleri açıkladı

arenaya hibrit çim Haberi

arenaya hibrit çim

SİYAH-BEYAZLI taraftarlar, yapımı süren Vodafone Areııa'yı her gördüğünde "Ne zaman bitecek? Artık burada maç izlemek istiyoruz" sorusunu soruyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, gece gündüz Arena inşaatının devam etmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Mali sıkıntılara rağmen Arenanın yapımı şu ana kadar hiç durmadı... Türkiye'nin ilk çevreci ve akıllı stadı olacak olan Arena için Beşiktaş yönetimi, hiçbir fedakârlıktan çekinmiyor. 


BU STATTA SORUN İSTEMİYORUM!.. 

Yönetim, iki sezondur Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininden çok yakman Teknik Direktör Slaven Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'nm çimi konusunda hassas davranıyor. Orman, 500 bin euroluk çim yerine dünyanın birçok stadında olan Hybrid Grass'ı (Hibrit Çim) Arena'da kullanma kararı aldı. 'Hibrit Çim'in Beşiktaş'a maliyeti ise 1.5 milyon euro olacak. Çimin...