30 / 04 / 2024

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Çiltepe tarafından kuruldu.

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Salah Nechabe ve Sara El Masrı tarafından kuruldu.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Şermin Çelik  Şirin tarafından kuruldu.

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek.


Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi,...