11 / 05 / 2024

ARGE merkezi nedir

ARGE merkezi nedir

Treyler aksı üreticisi BPW, Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze’de kurdu. Türkiye'yi bölgenin üretim üssü yapacak olan Alman şirket, burada Ar-Ge merkezi de kuracak. BPW yerel bir şirketi satın almak için de masaya oturdu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

Merkezi sistem ile ısınan apartmanlarda ısı pay ölçer takılması durumunda, ödenecek tutar maliklerin kullanım oranlarına göre hesaplanıyor. Peki, apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

İnşaat sektöründe reklamlar denetlenmeli mi?

Türkiye’de hemen her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de denetim mekanizmasının işlemesi gerekiyor. Peki inşaat sektöründe ki denetim merkezi nedir? Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bu soruyu cevapladı işte o yazı.

Merkezi ısıtma nedir?

Apartmanlarda kullanılan ortak ısınma sistemlerinin yakıt masraflarını adaletli dağıtma amacı taşıyan ısı ölçer sisteme ısı pay ölçer sistemi deniyor. Peki, merkezi ısıtma nedir?

Kentsel servis alanı nedir?

Kentsel çalışma alanları arasında; ticaret bölgeleri, ticaret yolları, merkezi iş alanları, organize sanayi alanları ve kentsel servis alanı gibi alanlar yer alıyor. Peki, kentsel servis alanı nedir?

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Ortak alan ısı kaybı nedir?

26847 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik esaslarına göre hesaplanan ortak alan ısı kaybı nedir?

VİMER nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi VİMER nedir? Vergi İletişim Merkezi VİMER çalışma saatleri nelerdir?

UKOME nedir?

UKOME nedir? UKOME açılımı nedir? UKOME'nin yerine getirmek ile yükümlü olduğu esaslar nelerdir? Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde açıklanan Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME ile ilgili esaslar bu haberde...

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar!

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar kısmı haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinde Arge Merkezi, konut, ofis, alışveriş caddeleri, sanat merkezleri, okullar ve mahalle meydanları bulunacak

ARGE merkezi nedir Haberi

ARGE merkezi nedir

Treyler aksı üretiminde, dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan BPW, yatırımda rotayı Türkiye’ye çevirdi. Alman şirket, Türkiye’de ilk fabrikasını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde açtı. BPW CEO’su Michael Pfieffer, bünyelerindeki Hestal markasının tüm üretimini de Türkiye’ye kaydırmayı planladıklarını açıkladı. 


117 yıllık bir aile şirketi olan BPW, bugün dünya çapında faaliyet gösterdiği 50'den fazla ülkede 6 bine yaklaşan çalışanıyla hizmet veriyor. 1.2 milyar euro ciroya ulaşan Grup, BPW aks ve süspansiyon, BPW meknik ayak, Ermax elektrik sistemi, HBN çamurluk, Hestal üst yapı sistemleri sağlıyor. Şirket Türkiye’de ise 1980 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Türkiye’den yıllık yaklaşık 70 milyon euroluk alım yapan BPW, şimdi ise Gebze’deki yeni yatırımıyla Türkiye’yi bölgenin üretim üssü yapmaya hazırlanıyor.


Türkiye’deki fabrika yatırımlarının devamı gelecek 

Türkiye’de treyler pazarında sahip olduğu yüzde...