09 / 05 / 2024

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede? İşte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evine yeni bulaşık makinesi almak isteyenler, yeni ev düzenler bu haberimiz sizin için. En ucuz Arçelik bulaşık makinesini nereden alabilirsiniz araştırdık. En uygun Arçelik 6144 Inox 4 program bulaşık makinesi fiyatlarıyla listeledik. İşte, Arçelik 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Avrasya GYO Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mahallesi 1151 ada 1 parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları Haberi

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları

Global Property Show Oman 2015

Umman’ın Başkenti Muskat’ta 18-21 Şubat 2015 tarihlerinde ülkenin tek emlak fuarı olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Global Property Show Oman, Umman'ın ilk gayrimenkul ve yatırım fuarıdır. 2020 yılına kadar gerçekleşecek vizyoner hükümet planları ve petrol giþi sektörlerde yatırımları sayesinde Körfez'in en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisi olan ülkede, özellikle turizm ve gayrimenkul alanlarının gelirim göstermesi bekleniyor. Yüksek harcanabilir gelire sahip vatandaş ve gurbetçilerin ise fuarda katılımcılara önemli bir nakit akışı sağlayacağı öngörülüyor.


Domexpo Rusya 2015

Rusya’nın başkenti Moskova’da 03-05 Nisan 2015 Tarihlerinde 32.si yapılacak olan ülkenin en köklü Gayrimenkul fuarı Domexpo kapılarını açmaya hazırlanıyor. Moskova Hükümeti, Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Odaları, Rus Gayrimenkul Birliği, Moskova Gayrimenkul ve Yatırımcılar Derneği ve Uluslararası Turizm Kurullarının resmi desteği ile, Moskova'nın kalbi...