05 / 05 / 2024

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat adres 

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat adres 

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Arıtürk tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Başar Tosun ve Ceyda Yağmur Gümüşkanat Tosun ortaklığında kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat adres  Haberi

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat adres 

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...