15 / 05 / 2024

Arıçam Orman Ürünleri iletişim

Arıçam Orman Ürünleri iletişim

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

İnece İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnece İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Mustafa Çetiner tarafından kuruldu.

Akdoor Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoor Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Uçar tarafından kuruldu. 

Arşipel Elektrik Elektronik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşipel Elektrik Elektronik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Ünal tarafından kuruldu. 

Traje İnşaat Kimya Lojistik Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Traje İnşaat Kimya Lojistik Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsa Başar tarafından kuruldu.

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uçar tarafından kuruldu. 

Arıçam Orman Ürünleri iletişim Haberi

Arıçam Orman Ürünleri iletişim

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. 4. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım...