15 / 05 / 2024

Arif Engin Ergüden

Arif Engin Ergüden

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre Metin Yüksel ve Arif Engin Ergüden bağımsız üye olarak seçildi...

2000'den sonra emekli olanlara intibak düzenlemesi geliyor mu? SON DAKİKA!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, 2000'den sonra emekli olanların aylıklarını yükseltecek intibak düzenlemesinin yapılması talebini gündeme getirdi. İşte Ergün'ün o açıklamaları...

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Engin Öztürk Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Şehir hayatından sıkılan ve Zekeriyaköy’den ev bakan oyuncu Engin Öztürk, fiyatların yüksek olması nedeniyle uygun bir ev bulamadı.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 210 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ergü, Yalçın Kına ve Ramazan Görgülü ortaklığında kuruldu. 

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

Seba Flats'ta metrekaresi 11 bin TL'den başlıyor!

Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklanan Seba İnşaat, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projede metrekare fiyatlarının 11 bin TL'den başladığını söylüyor.

TOKİ'den Silivri'ye 2017'de 5-10 bin konut!

TOKİ'den Silivri'ye 2017'de 5-10 bin konut geliyor. Müjdeli haberi veren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Arif Engin Ergüden Haberi

Arif Engin Ergüden

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre;


Bağlı ortaklığımız ANTEKS ANTALYA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A. Ş. halka açılmak amacıyla  hisselerinin SPKca kayda alınması sürecinde olduğu için, Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği olarak, bağımsız yönetim kurulu üye seçimi amacıyla 3 Aralık 2012 pazartesi günü(bugün) olağanüstü genel kurul toplantısı yapmış,  Metin YÜKSEL ve Arif Engin ERGÜDEN 'i  bağımsız üyeler olarak seçmiştir.


Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli için