26 / 08 / 2024

Arifoğlu Rezidans Projesi ulaşım

Arifoğlu Rezidans Projesi ulaşım

Beylikdüzü'nde yer alan Arifoğlu Rezidans Projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde konumlandırılıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

Arifoğlu Rezidans Projesi ulaşım Haberi

Arifoğlu Rezidans Projesi ulaşım

Arifoğlu İnşaat projesi olan Arifoğlu Rezidans, Beylikdüzü'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Arifoğlu Rezidans Projesi kapsamında toplam arsa alanı 2 bin 617 metrekare olarak belirlendi.


2 blok halinde yükselen Arifoğlu Rezidans Projesi kapsamında bloklar 15 katlı olarak tasarlandı. Arifoğlu Rezidans Projesi kapsamında 120 daire bulunuyor. 


Arifoğlu Rezidans Projesi teslim tarihi 2013 senesinin sonu olarak belirlendi. Arifoğlu Rezidans Projesi satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 




Arifoğlu Rezidans Projesi ödeme koşulları kapsamında yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle ödeniyor. Toplamda inşaat alanı 16 bin metrekare olan projede konutlar açık-kapalı mutfak ve kat bahçeli...