29 / 04 / 2024

arifoğlu rezidans satış ofisi

arifoğlu rezidans satış ofisi

Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat listesi 125 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beylikdüzü Arifoğlu Residence projesinde 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor...

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence satış ofisi!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence satış ofisi Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul adresinde yer alıyor. Arifoğlu Residence Beylikdüzü'nde daireler 125 bin TL ile 500 bin TL arasında satılıyor...

Arifoğlu Rezidans nerede?

Arifoğlu Rezidans nerede ; Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü'nde Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul adresinde yer alıyor...

Kameroğlu Metrohome satılık daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome satılık daire fiyatları 258 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede suit ve rezidans olmak üzere 2 etap bulunuyor...

Nidapark Bomonti Rezidans satılık!

Nidapark Bomonti Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 18 bin 79 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Elysium Soul Beyoğlu Dolapdere satılık!

Elysium Soul Beyoğlu Dolapdere satılık evlerin fiyatları 522 bin 210 liradan başlıyor. Ofton İnşaat'ın projesi Elysium Soul Beyoğlu'nda 224 rezidans ve 4 dükkan bulunuyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans'ta metrekare fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık!

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte yer alıyor. 3 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Mesa Koza 66 Rezidans satılık!

Mesa Koza 66 Rezidans satılık daireler 2 blok şeklinde yükseliyor. Zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olarak yükselen projede 362 adet daire bulunuyor. Proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yükseliyor.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedelinin 300 milyon TL olduğu projede lansmana özel yüzde 10 indirim bulunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans satılık!

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık!

Güneşli Mirage Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte bulunuyor. Toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağazanın yer aldığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Sea Pearl Rezidans satılık!

Sea Pearl Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de yükselen projede toplam 1.381 adet daire bulunuyor.

Sur Yapı Marka Rezidans satılık!

Sur Yapı Marka Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks ve loft daireler şeklinde dizayn edildi. Proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe'sinde yükseliyor.

Torunlar 5. Levent Rezidans satılık!

Torunlar 5. Levent Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 515 bin 977 metrekare arsa üzerine yükselen proje bu ay içerisinde satışa çıkacak.

arifoğlu rezidans satış ofisi Haberi

arifoğlu rezidans satış ofisi


16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Arifoğlu Residence projesi Arifoğlu İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat listesi 125 bin TL'den başlıyor.


Arifoğlu Residence Beylikdüzü projesinde ödemeler banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Arifoğlu Residence Beylikdüzü projesinde bloklar 15 katlı olarak yükseliyor.


Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre dairelerin maksimum fiyatı 500 bin TL'yi buluyor. Beylikdüzü Arifoğlu Residence daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tasarlandı.


Beylikdüzü Arifoğlu Residence projesinde daireler mutfak tiplerine ve kat bahçeli olup olmamasına göre fiyatlandırılıyor. Beylikdüzü Arifoğlu Residence tanıtım ofisi ile 0212 855 07 40 telefon numarasından görüşülüyor.



Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat!



1+1 açık mutfaklı ve kat...