03 / 05 / 2024

arifoğlu rezidans ulaşım

arifoğlu rezidans ulaşım

Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Arifoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Arifoğlu Residence projesi 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor

Arifoğlu Residence ulaşım!

Arifoğlu Residence ulaşım bilgilerine göre Arifoğlu Residence adres: Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul şeklinde bildiriliyor. Proje kapsamında 120 kadar banka kredisiyle taksit yapılabiliyor...

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence daire fiyatları!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence daire fiyatları 125 bin liradan başlıyor. projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar mevcut...

Arifoğlu Rezidans satılık!

Beylikdüzü'nde Arifoğlu İnşaat'ın girişimi ile yükselen Arifoğlu Rezidans satılık daire fiyatları en az 125 bin TL'den başlıyor...

Arifoğlu Rezidans ne zaman teslim?

Arifoğlu Rezidans ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde ay ve yıl olarak detaylı bir şekilde yer alıyor

Arifoğlu Rezidans nerede?

Arifoğlu Rezidans nerede ; Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü'nde Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul adresinde yer alıyor...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

arifoğlu rezidans ulaşım Haberi

arifoğlu rezidans ulaşım

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Arifoğlu Residence projesi Arifoğlu İnşaat imzası taşıyor. Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planına geçmeden önce projeden bahsedelim.


2 bin 617 metrekare alan üzerinde yükselen Arifoğlu Residence 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Beylikdüzü Arifoğlu Residence'ta fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Arifoğlu İnşaat Arifoğlu Residence'ta daireler 1 oda 1 salon, 2 oda1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı.


Arifoğlu Residence Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ile kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planına geçmeden önce fiyatlar hakkında bilgi verelim. 


Arifoğlu Residence Beylikdüzü daire fiyatları!


1+1 daireler 146 bin liradan, 

2+1 daireler 248 bin liradan, 

3+1 daireler 345 bin liradan başlıyor.


Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planı!