27 / 04 / 2024

arıkan yapı Toskana Orizzonte nerede

arıkan yapı Toskana Orizzonte nerede

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık ev!

450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte ödeme planı!

Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplamda 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje Emaar ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte'de konutların metrekaresi 2 bin 500 dolardan başlıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satış ofisi!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte lokasyon!

450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede toplam 187 adet konut bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 187 adet ev bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte 2.etap teslimleri 30 Haziran 2016'da!

Türkiye’de ilk kez Arıkan Yapı’nın hayata geçirdiği ‘tek katlı villa’ konsepti, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi içinde ‘Toskana Orizzonte’ olarak satışa çıktı.

Emaar Toskana Orizzonte fiyat!

Emaar Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak tanıtılıyor.

Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villalar 8 ayrı tipte dizayn edildi. Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Edirne'de tarihi çarşılarda yapılan kira artışı mecliste!

Edirne'de Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan tarihi çarşılarda yapılan kira artışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytıncıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

arıkan yapı Toskana Orizzonte nerede Haberi

arıkan yapı Toskana Orizzonte nerede

Sosyal alanlar içerisinde projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişerek dizayn edildi. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor.


İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 650 bin dolardan...