04 / 05 / 2024

Arın Yapı adres

Arın Yapı adres

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Kapalıçarşı'nın çatısına son kiremitler konuluyor!

Kapalıçarşı'da 3 aşamada gerçekleştirilecek restorasyonun çatı ve alt yapı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Kapalıçarşı'nın çatısında artık kırmızı kiremitler bulunuyor...

Arıkan Yapı'ya European Property Awards’tan 4 ödül!

Arıkan Yapı, European Property Awards’ta iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu.

Van Erciş'e Peynirciler Çarşısı yapılıyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, Peynirciler Çarşısı'nın yapımına başladı. Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin ekonomisini canlandırmak için daha önce modern Kasaplar Çarşısı inşa edildiği hatırlatıldı.

Arın Yapı adres Haberi

Arın Yapı adres

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1)Her türlü gayrimenkul , yapıları ve taşınmazları almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3)Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, is yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...