17 / 05 / 2024

Arina Enerji Limited Şirketi adresi

Arina Enerji Limited Şirketi adresi

Arina Enerji Limited Şirketi, Osman Nuri Karakurt tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos 2015 'te, İstanbul, Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Özbey Sokak 'ta kuruldu.

Megentech Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Megentech Enerji Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Emrah Başaran tarafından kuruldu.

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Luminova Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Luminova Enerji Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yılmaz tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Alabbad Global Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Alabbad Global Enerji  Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarmad N.H.Alabbad tarafından kuruldu.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Checs Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Checs Enerji Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Youssef Chaarı tarafından kuruldu.

Pg Power Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Arina Enerji Limited Şirketi adresi Haberi

Arina Enerji Limited Şirketi adresi

Arina Enerji Limited Şirketi, Osman Nuri Karakurt tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Özbey Sokak'ta kuruldu.


Arina Enerji Limited Şirketi iş konusu; 1.Türksat Kablolu Tv. Sitemleri alt yapı, kurulum,arıza, proje,abonelik,her türlü pazarlama ve çözüm ortaklığı işlerini yapmak ve yaptırmak 2.Türk Telekom ait internet, IP TV ve benzeri işleri için alt yapı, kurulum, arıza, proje, abonelik,her türlü pazarlama ve çözüm ortaklığı işlerini yapmak ve yaptırmak 3.Bilişim ve telekomünikasyon sektörüne ilişkin yurtiçinde ve yurt dışında her türlü taahhüt işlerini almak,ihalelere katılmak, ihaleleri almak,projelendirmek ve uygulamalarını gerçekleştirmek. 4.Bilişim ve telekomünikasyon sektörüne ilişkin her türlü malzeme ve cihazların alım ve satımı, ithalatını ihracatını ve pazarlamasını yapmak. 5.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine...