17 / 05 / 2024

aris iskele kurulum ve kiralama ticaret limited şirketi

aris iskele kurulum ve kiralama ticaret limited şirketi

Aris İskele Kurulum ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 3 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Altıntaş tarafından kuruldu. 

Kocaeli Başiskele 7 yıldızlı kent olma yolunda!

Kocaeli'nin doğal güzellikleri ile öne çıkan ilçesi Başiskele, Türkiye genelinde, özellikle de Marmara Bölgesi’nde yaşayanların doğa özlemine cevap vermeye hazırlanıyor.

Başiskele’ye yeni yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Başiskele, Ovacık Mahallesi Fabrika Sokak yol düzenleme yapım ihalesi yapıldı...

Konya Ticaret Odası'ndan iskele eğitimi!

Konya Ticaret Odası (KTO) iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla programlarına devam ediyor. KTO son olarak iskele eğitimi gerçekleştirdi..

URTİM, Petkim'in Star Rafineri projesine iskele üretecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri AŞ şimdi de Petkim'in Aliağa'da hayata geçireceği Star Rafineri'sinin güvenlikli iskele sistemlerinin üretimine talip oldu.

URTİM Star Rafinerisi iskele sistemlerine talip oldu!

İzmit Tüpraş Rafinerisi'nde güvenli iskele sistemleriyle çözüm ortağı olan URTIM, Aliağa'da yapılacak olan Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu..

Başiskele'ye modern kent meydanı yapılacak!

Başiskele mahallelerinde spor tesisi, park, meydan ve semt konakları gibi sosyal donatı alanlarını yaygınlaştıran Başiskele Belediyesi, bu kapsamda Mehmetağa Mahallesi’ne modern bir kent meydanı yaptırıyor.

İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin yeni bilim okulu Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde kapılarını açacak. Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu toplam 65 derslikten meydana gelecek.

İskele-Kalıp Fuarı sona erdi!

Son günlerde artan iş kazaları ile önemi iyice artan inşaat sektöründeki güvenlik açıkları, istanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 4.Uluslararası iskele Kalıp Fuarı ile büyük ölçüde kapanacak.

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları tamamlandı!

Başiskele Belediyesi ilçeye yakışan yollar, yaya kaldırımları ve bisiklet yolları yapmaya devam ediyor. Vatandaş odaklı çalışmaların sürdüğü Başiskele'de özellikle cadde ve sokaklarda gözle görülür değişimler yaşanıyor.

Scafom-rux İskele Kalıp Fuarı'na katılıyor!

İskele kaynaklı iş kazaları giderek artan sorun olup ana nedenlerinden birisi, iskele sistemlerine önem verilmemesi ve gerek inşaat gerekse de endüstriyel yapılarda olması gereken standartlarda iskele kullanılmaması olarak görülüyor.

Başiskele'de caddeler imar planına uygun düzenleniyor!

Mannesman Sokak'ta yol genişletme çalışmasını tamamlayan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri perde duvar çalışmasını da tamamladıktan sonra baskı beton ve aydınlatma çalışmalarını tamamlamak üzere kollarını sıvadı.

Başiskele’ye rüzgar santralı geliyor!

Başiskele Belediye Meclisinin gerçekleşen şubat ayı toplantısında, ilçe sınırları içinde 16 adet rüzgar enerjisi santralı kurulması projesinin imar planları onaylandı.

aris iskele kurulum ve kiralama ticaret limited şirketi Haberi

aris iskele kurulum ve kiralama ticaret limited şirketi
10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, iskele ve kalıp sistemleri ile ilgili ürünlerin alımı, satımı, kurulması, sökülmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Tuzla Orhanlı Mahallesi Derviş Sokak NO: 24/2 Gat Plaza adresinde faaliyete geçirildi. Şirketin ortakları arasında 2 bin 500 TL sermaye ile Nurullah Ülker, 2 bin 400 TL sermaye ile Mehmet Ülker yer...