02 / 05 / 2024

ariston uygulamaları

ariston uygulamaları

Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı. Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket.

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yüksek tarafından kuruldu.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

GYODER'in 'Covid-19 Sürecinde İş Yeri Uygulamaları' semineri 15 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kvkk Uyum Sürecine İlişkin Güncel Tespitler Ve Covid-19 Sürecinde İş Yeri Uygulamalarının Kvkk Kapsamında Değerlendirilmesi' başlıklı seminer 15 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Konya Karatay’da imar uygulamaları hız kesmiyor!

Karatay Belediyesi, ilçedeki imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü amacıyla imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İmar uygulamalarına yeni düzenlemeler getirildi!

Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun kapsamında imar uygulamalarında yeni düzenlemeler getirildi. Buna göre, ada bazında tapu sahiplerinin tamamının talebi üzerine ayrıcalıklı imar planı yapılabilecek.

İmar uygulamaları artık değer esaslı olacak! 

Coğrafi bilgi sistemleri alanında lider Netcad ve otomatik gayrimenkul değerleme modeli sunan Endeksa, değerleme esaslı akıllı planlama ve uygulamalarına güçlü bir çözüm oluşturmak amacıyla işbirliği yaptı...

Evinizi güçlendirmenin yöntemleri ve uygulamaları!

Elazığ'da meydana gelen 6.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında riskli binalar yeniden gündeme geldi. Riski aza indirmenin yöntemleri de bulunuyor. Binanızı güçlendirerek, hasarın ya da büyük bir yıkımın önüne geçebilirsiniz. İşte evinizi güçlendirmenin yöntemleri ve uygulamaları...

Karotek Seramik Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karotek Seramik Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Carcar tarafından kuruldu.

İBB'den akıllı şehir uygulamaları ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) akıllı şehir uygulamaları için ihaleye gerçekleştirecek. Muhammen bedeli 5 milyon 519 bin 875 TL olarak belirlenen ihale 10 Şubat tarihinde yapılacak.

İBB Akıllı Şehir Uygulamaları için ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) akıllı şehir uygulamaları için ihaleye çıkıyor. İhale, yaklaşık 1.500 kilometre uzunluğundaki 300 adet haberleşme tesisini kapsıyor...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

ariston uygulamaları Haberi

ariston uygulamaları

Türkiye’deki ısıtma kapasitelerinde çığır açan 160 Kw ile 1896 Kw kapasite aralığında 18 ara kapasiteye sahip Ariston yer tipi Premix yoğuşmalı kazanlar Ariston ve Rendamax markaları ile satılıyor.


Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modelleri ile sektörde rakipsiz ürünler sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oldu.


“Hızlı tepkili kazan” özelliği taşıyan Ariston ve Rendamax markalı Premix yer tipi ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, rakiplerine kıyasla gövdelerinde bulundurdukları minimum su hacmi ile kayıplara engel oluyor. Böylece minimum hacimde maximum kapasite elde ediliyor. Ayrıca brülör, kontrol paneli ve kazan Ariston ürünlerinde entegre halde olduğu...