27 / 04 / 2024

arıtma tesisi inşaatı Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi

arıtma tesisi inşaatı Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Siverek Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada " Siverek'i içme suyu kuyularından kurtaracak arıtma tesisi projenin çalışmalarında sona gelindi" dedi.

arıtma tesisi inşaatı Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Haberi

arıtma tesisi inşaatı Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde bîr yandan yeni yatırımcıların talepleri değerlendirilirken, öte yandan organize sanayi bölgesinin arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi. 


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Acıgöl organize sanayi bölgesindeki arıtma tesisi sorununun giderilmesi konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi. Bölgenin gelişimi için turizm kadar sanayileşmenin de büyük önem taşıdığını belirten Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, "Bölgemizin turizm kadar sanayiye de önem vermesi gerekiyor. 


İlimizin sanayisinin gelişmesi adına birtakım çalışmalar yapılıyor. Bunların en başında gelen çalışmalardan biri de bizden önce idarenin da üzerinde hassasiyetle durduğu Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi. Burada oldukça ciddi firmaların talepleri var ve bu talep giderek artıyor. Yeni başvurular...