22 / 07 / 2024

arızlı projeleri

arızlı projeleri

Arızlı ve çevresi aranan bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Doğası, manzarası ve kent merkezine yakınlığıyla büyük inşaat firmalarının mercek altına aldığı bölgenin şimdiden trend yakaladığı söylenebilir

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.

Kocaeli Arızlı'da 56 konut tahliye edildi!

İzmit Arızlı'da TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için 2013 yılında yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edilmişti. 396 konuttan 56'sının amacına uygun kullanılmadığı tespit edildi.

Mersin Kapızlı'ya arıtma tesisi yapılacak!

Mersin Belediye Meclisi, Kapızlı Mahallesi’ne arıtma tesisi yapılmasını onayladı. CHP’li Meclis Üyesi Tuba, Mersin’in en güzel kıyısına arıtma tesisi yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

arızlı projeleri Haberi

arızlı projeleri


Arızlı ve çevresi aranan bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Doğası, manzarası ve kent merkezine yakınlığıyla büyük inşaat firmalarının mercek altına aldığı bölgenin şimdiden trend yakaladığı söylenebilir.Arızlı ve çevresi kent merkezine yakınlığıyla son dönemde öne çıkmayı başardı. Uzak denilen bölgenin, yerleşim alanlarının ve yolların yapılmasıyla birdenbire ulaşımı kolay bir bölge olduğu görüldü. Bakıldığında kent merkezine 9 kilometre olarak hesaplanan mesafe; Bahçecik 15 kilometre, Yuvacık 13 kilometre, Kartepe yerleşim alanına 12 kilometre gibi mesafeler karşımıza çıkıyor. Arızlı için, özellikle Arızlı Toki Konutları için yapılan yolu gördükten sonra, ulaşımı kolay bölge diyebiliriz. 


GÖKDELENLER... 

Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan kentin belli bölgelerinde gökdelen yapılmasına izin verebileceklerini söylemişti. Bahsettiği bölge Arızlı olmamasına karşın, verilen imarlarla zaten gökdelen tarzında lüks konutlar yapılmaya başlanmış bile. Bize...