28 / 07 / 2024

Arjantin deprem 2015

Arjantin deprem 2015

Güney Amerika ülkesi Arjantin'in La Punta kentinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, depremde ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

SON DAKİKA: 6,2 ve 5,2 şiddetinde deprem!

Güney Amerika kıtasının bir parçası olan Arjantin'de, büyüklüğü 6,2 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi. Depremin etkisi 568 kilometre derinlikten kaydedildi. 

Arjantin Devlet Başkanı Fernandez'den deprem bölgesine 1800 konut sözü!

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, 6,4 büyüklüğünde depremin yaşandığı San Juan eyaletinde 1800 konutun inşa edilmesi için gerekli bütçenin ayrıldığını müjdeledi.

Türkiye deprem haritası 2015!

Deprem haritası, dünya üzerinde ülke ülke, şehir şehir ve bölge bölge, deprem riskinin gösterildiği harita oluyor. Deprem haritasına göre ülkemizde beş farklı deprem bölgemiz bulunuyor. İşte Türkiye deprem haritası 2015...

Türkiye deprem bölgeleri dereceleri!

Şehir şehir ve bölge bölge, deprem riskinin gösterildiği harita deprem haritası olarak ifade ediliyor. Deprem haritasına göre ülkemizde beş farklı deprem bölgemiz bulunuyor. İşte Türkiye deprem bölgeleri dereceleri 2015..

Deprem sigortası fiyatları 2015!

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları karşılıyor. Peki, deprem sigortası fiyatları 2015 ne kadar?

2015 yılında DASK ne kadar?

Mesken ve işyerleri için yapılması zorunlu olan sigorta DASK deprem sigortası olarak karşımıza çıkıyor. DASK sigortası senelik olarak yapılıyor. Peki, 2015 yılında DASK ne kadar?

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu başlıyor!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen 5. Uluslararası Deprem Sempozyumu 2015, 10-12 Haziran tarihleri arasında Başiskele The Ness Hotel’de yapılacak.

2015'te Türkiye'de kentsel dönüşüme kira yardımı ne kadar oldu?

2015 yılında Türkiye genelinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan kira yardımları 455 lira ile 735 lira arasında değişiyor." Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'yi tehdit eden deprem nedeniyle kentsel dönüşüm büyük önem kazandı.

Başakşehir Deprem Konutları'nı Nas İnşaat mı Kiptaş mı dönüştürecek?

Başakşehir Deprem Konutları'nın yıkılıp, yeniden yapılması için Nas İnşaat'ın teklif sunma toplantısı 26 Nisan 2015 Pazar günü gerçekleştirilecekti. Ancak Deprem Konutları için toplantı yapılamadı.

Arjantin'de 6,7 büyüklüğünde deprem!

Arjantin'in kuzeyinde 6,7 şiddetinde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Bolivya'nın La Paz kentinin 750 kilometre güneydoğusu olan depremin yerin 190 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

Arjantin'de 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Güney Amerika ülkesi Arjantin'in La Punta kentinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, depremde ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Kentsel dönüşümde 2015'in kira yardım miktarı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kapsamında, 2015'te yapacağı kira yardımının miktarı henüz belirlenmedi. Büyük bir deprem riski taşıyan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ya da diğer ifadeyle DASK, yaptırılması mecburi bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. DASK fiyatları her yıl yeniden belirleniyor. İşte, DASK fiyatları 2015!

Arjantin deprem 2015 Haberi

Arjantin deprem 2015

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Arjantin'in La Punta kentinin 87 kilometre kuzeybatısı olan depremin, yerin 172 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.


İlk belirlemelere göre, depremde ölen ya da yaralanan olmadığı...