06 / 05 / 2024

ARK İnşaat gene müdürü kimdir

ARK İnşaat gene müdürü kimdir

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Haroon Ali Irfan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Turgay Ulusoy tarafından kuruldu.

ARK Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARK Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tarık Kaya tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli, Esentepe Mahallesi, İzzettin Çalışlar Sokak'ta kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılı sebebiyle geleneksel balo gecesi düzenledi. Geceye katılım üst düzeydi. Gecenin sonunda ise Şarkıcı Altay sahne aldı.

Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi 3 bin 863 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

ARK İnşaat'ın acı günü! Atilla Çetmeli vefat etti!

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Natura Park Beylikdüzü Evleri teslim tarihi!

Natura Park Beylikdüzü Evleri teslim tarihi Mayıs 2014 yılı olarak belirlendi. Ark İnşaat imzasını taşıyan Natura Park Beylikdüzü projesi 210 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ark İnşaat Natura Park satılık!

Ark İnşaat Natura Park satılık 2+1 dairelerin satış fiyatları 210 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü teslimleri Mayıs 2014 yılında yapılıyor...

ARK İnşaat gene müdürü kimdir Haberi

ARK İnşaat gene müdürü kimdir

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;


BAŞSAĞLIĞI

Genel Müdürümüz Sn. M. Oğuz ÇETMELİ’nin değerli kardeşi


Atilla ÇETMELİ

8 Ekim 2014 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.


ARK İNŞAAT SAN. ve TİC....