03 / 05 / 2024

Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü ödemeleri

Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü ödemeleri

Ark İnşaat Natura Park satılık 2+1 dairelerin satış fiyatları 210 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü teslimleri Mayıs 2014 yılında yapılıyor...

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Haroon Ali Irfan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Turgay Ulusoy tarafından kuruldu.

ARK Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARK Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tarık Kaya tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli, Esentepe Mahallesi, İzzettin Çalışlar Sokak'ta kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılı sebebiyle geleneksel balo gecesi düzenledi. Geceye katılım üst düzeydi. Gecenin sonunda ise Şarkıcı Altay sahne aldı.

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi kuruldu!

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi, Hasan Birol Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi 3 bin 863 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

Natura Gayrimenkul İnşaat ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Natura Gayrimenkul İnşaat ve Proje Anonim Şirketi, 500 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi, The Rı.Car. Süzer Plaza'da kuruldu.

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuad Tahirov tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

ARK İnşaat'ın acı günü! Atilla Çetmeli vefat etti!

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü ödemeleri Haberi

Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü ödemeleri


3 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor olan Natura Park Konutları Ark İnşaat imzasını taşıyor. Ark İnşaat Natura Park projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Ark İnşaat Natura Park satılık daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.


Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü projesi 2 blok olarak tasarlandı. Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü projesinde 120 metrekare açık havuz, yürüyüş yolu, fitness salonu, misafir otoparkı, kamelyalar gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü tanıtım ofisi ile 0212 425 09 29 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirtiliyor.


Ark İnşaat Natura Park satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 64 adet dairenin yer aldığı Ark İnşaat...