15 / 05 / 2024

ark inşaat natura park fiyat

ark inşaat natura park fiyat

Ark İnşaat'ın projesi Natura Park Beylikdüzü fiyatları 2+1 dairelerde 210 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Mayıs 2014 yılında teslim edilecek olan Natura Park Beylikdüzü projesinde banka kredisi kullanılıyor...

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Ebru Yaşar'a okul inşaatı teşekkürü!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın Diyarbakır'ın Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatını gören minik öğrenciler, sanatçıya teşekkür mektubu yazdı.

Ferman Toprak Adana’da inşaat işine girdi!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, ticari yatırımları hakkında konuştu. Toprak, Adana’da iki blok ve 56 dairelik inşaat yaptığını açıkladı.

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

Aysun Kaya Omran Group'un inşaat reklamında oynayacak!

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

ARK İnşaat'ın acı günü! Atilla Çetmeli vefat etti!

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Şarkışla Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatı başladı!

Ahmet Turgay Oğuz. Cemel Belediyesi ve Gürçayır Belediyesi ile İller Bankasının Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi desteğiyle yapımına başlanan atık su arıtma tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatında incelemelerde bulundu.

Türk Kızılayı inşaat yapım işi ihale edecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Yukarıark Mevkiinde inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 25 Şubat 2014 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek.

Ark İnşaat Natura Park satılık!

Ark İnşaat Natura Park satılık 2+1 dairelerin satış fiyatları 210 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ark İnşaat Natura Park Beylikdüzü teslimleri Mayıs 2014 yılında yapılıyor...

Rus inşaat firmasının Ark Otel'i felaketlerden koruyacak!

Rus inşaat firması Remistudio'nun tasarladığı Nuh'un Gemisi insanları doğa felaketlerinden koruyacak

Şark İnşaat, Necmettin Erbakan'ın ailesine başsağlığı diledi!

Şark İnşaat İhracat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Doğan, Profesör Doktor Necmettin Erbakanın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren bir ilan verdi

TOKİ evlerini yapan Şark İnşaat esnafa borcunu ödemedi

Muğla Kavaklıdere'de 116 konutlu TOKİ evlerini yapan Şark İnşaat yetkililerinin, 100'ün üzerinde esnafa borcunu ödemeden ilçeyi terk ettiği ileri sürüldü

ark inşaat natura park fiyat Haberi

ark inşaat natura park fiyat


Natura Park Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Natura Park Beylikdüzü projesi Ark İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Natura Park Beylikdüzü projesi 2 blok olarak yükseliyor.


64 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana gelen Natura Park Beylikdüzü projesinde daire teslimlerinin 2014 yılı Mayıs ayı sonunda yapılması planlanıyor. Natura Park Beylikdüzü ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde yapılıyor.


Natura Park Beylikdüzü projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. Natura Park Beylikdüzü projesinde 2+1 daireler brüt 109 metrekare, 3+1 daireler brüt 137 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Natura Park Beylikdüzü projesi 3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan Natura Park Beylikdüzü projesinde yürüyüş yolu, fitness...