03 / 05 / 2024

Arkas Holding autoport

Arkas Holding autoport

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından 2013 yılında iptal edilip tahliye kararı çıkarılan 'Autoport' adlı limanın yeniden faaliyete geçeceği bildirildi.

Hatay İskenderun'da kurulan 260 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Arkas Holding tarafından 260 konteynerin kurulumu tamamlandı ve afetzedelere teslim edildi.

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Kimya sektörü, gayrimenkulü arkasından sürüklüyor!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor." dedi.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Arkas Terminal Del Golfo limanının projesine The Plan’dan ödül!

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

Arkas, Kartepe'ye 120 milyon dolara lojistik merkezi kuracak!

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

Arkas ve duisport ortaklık kurdu!

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve duisport CEO'su Erich Staake'un katıldığı imza töreni, Logitrans lojistik fuarı kapsamında dün İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Arkas, Terminal Del Golfo limanını satın alıyor!

İzmir'in taşımacılıktaki devi Arkas Holding, yurtdışında da yatırım atağına geçti. Bir yandan Marmara'da 378 milyon dolar yatırımla kurduğu Marport'u yüzde 30 büyütmek için harekete geçen holding, İtalya'da da liman satın alıyor.

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye'nin 2023' teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefi liman yatırımcılarını da hareketlendirdi. Arkas Holding, Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık yatırım yaparak ihracata katkı sağlayacak...

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım yapacak!

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım atağı başlattı. Şirket, 255 milyon dolar yatırımla Ambarlı Marport Limanı’nda kapasitesini yüzde 30 artıracak. Arkas Holding ayrıca, gemi filosuna yaklaşık 140 milyon dolar değerinde 4 gemi ekleyecek.

Arkas Holding'ten teknolojik tuğla!

Türk inşaat sektörünün yeni yapı elemanı olan Arkas' ın yeni iştiraki Ponce Bloc, sektörde devrim yaratacak. Teknolojik tuğla olarak lansmanı gerçekleştirilen malzeme İzmirli müteahhitler ile tanıştırıldı.

PonceBloc İzmirli müteahhitlere tanıtıldı!

ARKAS'ın yapı sektöründeki iştiraki PonceBloc, Arkas Holding'de yapılan davetle İzmirli müteahhitlere tanıtıldı. PonceBloc, enerji talebinin hızla büyüdüğü Türkiye'de enerji tasarrufu, depreme dayanıklı ve yüzde yüz geri dönüştürülebiliyor...

Arkas Holding autoport Haberi

Arkas Holding autoport


Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde, Serbest Bölgenin yanında 2008 yılında 50 milyon dolarlık yatırımla yaptırılan, ancak 2007 yılında verilen 49 yıllık tahsisin, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından 2013 yılında iptal edilip tahliye kararı çıkarılan 'Autoport' adlı limanın yeniden faaliyete geçeceği bildirildi. Arkas Holding iştiraklerinden biri olan ve 2008 yılında yaklaşık 50 milyon dolar harcama ile yaptırıldığı belirtilen, Türkiye'nin ilk otomotiv ihtisas limanı olan Autoport, açıldıktan bir süre sonra Mehmet Coşkun adlı bir işadamının açtığı dava sonunda 2013 yılında faaliyetine son verdi. Buraya yapılan bazı binaların da imara aykırı olduğu belirtilerek yakılması istendi. İki yılı aşkın süredir faaliyet yapılmayan ve boş duran Autoport Limanı ile ilgili olarak Arkas Holding Hukuk Direktörü Avukat Hasan Ünal bugün bir açıklama yaptı. "Türkiye'nin ilk...