18 / 05 / 2024

Arkhe İthalat iletişim

Arkhe İthalat iletişim

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Duygu Yıldırım tarafından kuruldu.

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Aksu tarafından kuruldu.

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi bugün Kaan Tekintamgaç tarafından kuruldu.

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kışla ve Turgut Şimşek ortaklığında kuruldu.

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi Necdet karagül tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Rand İnşaat Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rand İnşaat Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Kaboul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Advantage Properties International Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advantage Properties International Emlak Yatçılık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Elektrik İthalat İhracat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Apaydın, Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdulnaser Kanaan, Mohamad Al Bezreh tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 10. Yol Sokak'ta kuruldu.

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Arkhe İthalat iletişim Haberi

Arkhe İthalat iletişim

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında her nevi kara,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı,nakliye komisyonculuğu yapmak ve 26.03.2018 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Zühtüpaşa Mah.Şefikbey Sok. No:2-16a/1...