30 / 04 / 2024

ArkiPARC 2013 sosyal medya

ArkiPARC 2013 sosyal medya

Etkinlik sırasında ve öncesinde ArkiPARC'ın sosyal medya hesapları üzerinden gelişmeler takip edebilecek, yorum yapabilecek, sorular sorulabilecek ve isteyenler paylaşımlarda bulunabilecek...

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

2013 yılında temeli atılan, büyüklüğü ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de bir ilk olacak İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü büyük ölçüde tamamlandı. Dev tesis, ilk olarak İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyelerine tanıtıldı.

Kamuya ait sosyal tesisler neden satılamadı?

Devlette sosyal tesis saltanatının sona erdirileceğine yönelik açıklamalar sözde kaldı. 2013'te tatil kamplarının satışı için Bakanlar Kurulu'na yetki verilmesine rağmen, 3 yıldır adım atılmayınca satış rafa kaldırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü yeni yerinde!

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü Mücelli Caddesindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı. 2013 yılında inşaatına başlanan bina için 3,9 Milyon TL harcandı.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün açılışı yine ertelendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatını da söz verdiği tarihe yetiştiremedi. Yapımına 2013’te başlanan ve 29 Eylül’de hizmete gireceği duyurulan kampüs halen inşaat halinde...

Kentsel dönüşümün sosyal etkileri incelenmeli!

NEF ve Kentsel Strateji işbirliği ile 2013 yılında kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirdi: Kentsel dönüşümde sosyal etkiler de incelenmeli.

Sinpaş GYO Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası'ndan biri oldu!

Sinpaş GYO, ilk kez 2013 yılında sektör birincisi olarak yer aldığı “Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası’’ sıralamasındaki başarısını koruyarak 40. yılını kutladığı 2014 yılında Türkiye’nin “en” iyileri arasında yer aldı.

Kazım Karabekir Mahallesindeki sosyal konutlar tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesinde yer alan 84 dairelik sosyal konutların 18 Nisan 2013 tarihinde temeli atılan sosyal konutların tamamlandığını söyledi.

2013 yılında sosyal konut oranı yüzde 85'ten yüzde 93'e çıktı!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TOKİ 'de 2013'te sosyal konut oranında rekor kırıldığını belirterek, "2013 yılında sosyal konut oranı yüzde 85'ten yüzde 93'e çıktı" dedi.

TOKİ 2013'te büyüdü!

Ahmet Haluk Karabel, 2013 yılı içinde sosyal konut ve sosyal donatı üretimine ağırlık verildiğini, toplam konut üretimi içindeki sosyal konutların payının yüzde 85'ten yüzde 93,42'ye çıkarıldığını bildirdi.

TOKİ sosyal konutta rekor kırdı!

TOKİ sosyal konutta rekor kırdı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 2013 yılında konut sektörüne yaklaşık 10,5 milyar lira kaynak aktardığını söyledi...

TOKİ konut üretimindeki sosyal konutların payını yüzde 93.42'ye çıkardı!

Ahmet Haluk Karabel, "Toplam konut üretimi içindeki sosyal konutların payı yüzde 85'den 2013 yılı içinde yüzde 93.42'ye çıkarıldı. TOKİ'nin ürettiği sosyal konut miktarı 515 bin 348'e, toplamda ise 615 bin konut rakamına ulaşılmıştı" diye konuştu.

2013 Mamak'ta açılışlarla geçti!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

ArkiPARC 2013 sosyal medya Haberi

ArkiPARC 2013 sosyal medya

Çeşitli sosyal medya platformlarında her gün artan takipçileriyle Türkiye'nin en çok izlenen gayrimenkul etkinliği olan ArkiPARC 2013 hakkındaki tüm yorumlara #arkiparc etiketi ile ulaşılabiliyor.


Neler Olacak?

ArkiPARC 2013'te oturumlar sırasında sahnede sosyal medya duvarı olacak. Konuşmacılar ile dinleyiciler tüm paylaşımları buradan takip edecekler.


ArkiPARC 2013 ziyaretçi ve katılımcıları film temalı "green box"ta fotoğraf çektirip bu anı ölümsüzleştirebilecek. Burada çekilen fotoğraflar aynı zamanda Instagram üzerinden de paylaşılacak.


Etkinlik boyunca iki Instagram uzmanı fotoğraflar çekip sosyal medya duvarlarına yollayacak.


Bağımsız sosyal medya sorumluları oturumlar ve etkinlik atmosferi hakkında yorumlarını #arkiparc hashtagi ile paylaşacak.


Oturumların fotoğrafları anında ArkiPARC'ın Facebook sayfasında paylaşılacak.


ArkiPARC 2013'teki standlar Foursquare'de olacak! Bu standlarda yer bildirimi yapanlar çeşitli sürprizlerle karşılaşacak.


Karbon ayak izi ekranı ile tüm ziyaretçilerin karbon salımını hesaplanacak ve sosyal medyada...