19 / 05 / 2024

Arlı İnşaat

Arlı İnşaat

Arlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Köseoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Güngören, Merter, Ahmet Nafız Gürman Mahallesi, Ak Çarşı'da kuruldu.

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özgür Yıldırım, Özcan Yıldırım ve Özkan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Arlı Site Yönetimi Emlak İnşaat Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlı Site Yönetimi Emlak İnşaat Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhan Arlı tarafından kuruldu.

Arl Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arl Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 sermaye bedeli ile Gürkan Aral tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ARL Lojistik İnşaat Taahhüt Proje Matbaacılık Ambalaj Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ARL Lojistik İnşaat Taahhüt Proje Matbaacılık Ambalaj Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Tayfun Sönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım İnşaatı için Aydın Çine'de 11 köyde kamulaştırma yapılacak!

Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım İnşaatı işi için Aydın Çine'ye bağlı Eski Çine, Umurköy, Camizağılı, Kargı, Kabataş, Araphisar, Çaltı, Yörükler, Gökyaka, Çöğürlük Hallaçlar, Kızıltepe (Bahçearası) köylerinde acele kamulaştırma yapılacak.

Arlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Köseoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Güngören, Merter, Ahmet Nafız Gürman Mahallesi, Ak Çarşı'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Konut Müsteşarlığının Kurulması ve Arsa Ofisi Kanununda Değişiklik!

4698 sayılı Konut Müsteşarlığının Kurulması ve Arsa Ofisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 7 Temmuz 2001 Cumartesi günü, 24455 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun maddeleri...

Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Kalaycıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Hazine Müsteşarlığı inşaat bölümü mezunu uzman yardımcısı alacak!

Buna göre, Bilgisayar, İnşaat, Makine ve Gıda mühendislikleri ile İstatistik ve Matematik bölümlerinden mezun olanlardan toplam 15 Hazine Uzman Yardımcısı istihdam edilecek

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Arlı İnşaat Haberi

Arlı İnşaat

Arlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Köseoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 


Arlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri ve dekorasyon; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat ve demir-çelik ürünleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her türlü emlak alım, satım ve aracılığı...