28 / 04 / 2024

Arma Residence iletişim

Arma Residence iletişim

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği ve geçtiğimiz aylarda renkli bir yaşamın başladığı Arma Residence, bölgesinin en hızlı kiralanabilir projesi olarak da dikkat çekiyor. Arma Residence'da metrekaresi 2 bin 750 lira.

Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği, Kurtköy’ün merkezinde bulunan ve yüksek yatırım değeriyle dikkat çeken Arma Residence’da yaşam başladı. Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı devam ediyor.

Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İstanbul Kurtköy'deki Arma Recidence'ta hemen teslim dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Daire fiyatları ise 177 bin 600 liradan başlıyor. Projede 14 bin metrekare arsa alanı bulunuyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı kampanya 31 Ağustos’ta sona eriyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler...

Arma Residence’da 60 ay sıfır faiz, hemen teslim!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası ağustos sonuna kadar devam edecek. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli Ramazan Kampanyası'na büyük ilgi!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası devam ediyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı. Üstelik ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Arma Residence’da Ramazan Kampanyası başlattı. Hemen teslim son rezidans daireleri kampanya süresince 60 ay sıfır faizle satın almak mümkün. Yatırım amaçlı satın alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence'ta yaşam Temmuz ayında başlıyor!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy’ün tam merkezindeki Arma Residence’da Temmuz ayında yaşam başlıyor. Okkalar İnşaat, Yeni İstanbul’ olarak tanımlanan Kurtköy, büyük bir projeye daha kapılarını açıyor...

Kurtköy Arma Residence daire fiyatları!

Kurtköy Arma Residence daire fiyatları 160 bin lira ile 516 bin lira arasında değişiyor. Mart 2014 yılında teslim edilmesi planlanan Arma Residence'ta banka kredisi kullanılıyor...

Kurtköy Arma Residence resimleri!

Okkalar İnşaat Arma Residence Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon konutların fiyatı 217 bin liradan başlıyor. Kurtköy Arma Residence resimleri haberimiz içerisinde yer alıyor...

Okkalar İnşaat Arma Residence Evleri!

Okkalar İnşaat Arma Residence Evleri projesi 20 adet ticari birim ve 264 adet konuta yer veriyor. Okkalar İnşaat tarafından yaşama geçirilen proje Kurtköy'de inşa ediliyor...

Arma Residence daire fiyatları!

Arma Residence daire fiyatları şöyle: 1+0 daireler 170 bin TL'den, 1+1 daireler 217 bin TL'den, 2+1 daireler 340 bin TL'den, 3+1 daireler 465 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Arma Rezidans Kurtköy daire fiyatları!

Arma Rezidans Kurtköy daire fiyatları kapsamında stüdyo daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisi kullanılabilen Arma Residence Evlerinde konut teslimleri 2014 Mart'da gerçekleşecek.

Kurtköy Arma Residence!

Kurtköy Arma Residence Evlerinin adres ve telefon numarası şöyle: Yenişehir Mahallesi Bakü Caddesi No: 6 Kurtköy / İSTANBUL - Telefon numarası: 0216 702 17 84

Arma Residence nerede!

Arma Residence nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Arma Residence' ta daireler 164 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut teslimleri için 2014 yılının Mart ayı belirlendi...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim!

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim için satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede vade farksız 48 ay taksit yapılabiliyor.

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

Arma Residence iletişim Haberi

Arma Residence iletişim

Yatırım değeri yüksek projede, sadece 5 bin lira peşin vererek 1.900 lira aylık kredi ödemesiyle bir rezidans satın almak ve hemen 800 lira kira geliri elde etmeye başlamak mümkün.

Cazip ödeme seçeneklerinin devam ettiği, arzu eden yatırımcılara hizmet bedeli alınmaksızın kiralama imkanı da sunulan projedeki ticari alanların önemli bölümü de faaliyete geçmiş durumda.

Ø Metrekaresi 2.750 liradan başlıyor

İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Kurtköy’ün merkezinde yer alan, pek çok eğitim kuruluşuna ve ekonomi merkezlerine yakınlığının yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece beş dakikalık mesafede bulunan Arma, bölge rayiçlerinin üzerinde kira getirisiyle de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Metrekaresi 2 bin 750 liradan, daireleri 192 bin 474 liradan başlayan fiyatlarla satışta olan projede 800 lira seviyelerinden başlayan aylık kira tutarları dairesine göre 3 bin liraya kadar...