04 / 05 / 2024

armabusinesslife kurtköt

armabusinesslife kurtköt

Kurtköy Arma Business Life'ta fiyatlar 145 bin liradan başlıyor, 425 bin liraya kadar yükseliyor, projede peşinde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Gökşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

armabusinesslife kurtköt Haberi

armabusinesslife kurtköt

Kurtköy'de 30 bin metrekare alanda inşa edilen Kurtköy Arma Business&Life Rezidans'ta; konut tipleri; stüdyo, 1 oda 1salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarka tasarlandı. Projedeki konutların metrekareleri 48 ile 235 metrekare arasında değişiyor



Arma Business&Life Rezidans'ın havadan görüntüleri için tıklayınız



Arma Business Life'ta konut fiyatları 145 bin liradan başlıyor, 425 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor. Projenin anahtar teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek.


Arma Business&Life Kurtköy lokasyon olarak; Teknopark’a 1,5 kilometre, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 kilometre, TEM otoyoluna 4 kilometre, E-5 otoyoluna 7,5 kilometre, tren istasyonuna 8,5 kilometre, Pendik Marina’ya ve deniz ulaşımına 9 kilometre, Viaport...