21 / 05 / 2024

Armada avm Uluslararası ödül

Armada avm Uluslararası ödül

Armada Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi. Ödülü AVM Müdürü Çiğdem Gönen aldı.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

4. nesil AVM'ler geliyor!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL'in Bölge CEO'su Avi Alkaş, Türkiye'deki parekende sektörü ve AVM'ler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada ile Panora AVM kiralarını TL'ye çevirdi!

Armada ile Panora Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldı.

AVM'lerde dövizle kiralamaya düzenleme yapılabilir!

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından düzenlenen "Küresel Gelecek: İnsan Odaklı, Akıllı Ekonomi Temalı 7. Boğaziçi Zirvesi" başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında AVM'lerin kira sorununa da değindi..

Armada avm Uluslararası ödül Haberi

Armada avm Uluslararası ödül


Armada Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi. 21 Nisan da Londra'da gerçekleşen ICSC Avrupa Konferansı'nda düzenlenen törende ödül, AVM Müdürü Çiğdem Gönen'e takdim edildi. Gönen. "Türkiye'yi temsilen aldığımız bu ödül tüm mağazalarımızın ve çalışanlarımızın başarısı. Bizim ile olan herkese teşekkür ederiz" dedi. 


Hürriyet...