29 / 04 / 2024

armada tersanesi

armada tersanesi

Deniz taşımacılığında dünyanın ilk 5 büyük şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile ortak tersane aldı. İzmit Körfezi'nde bulunan Tersanesi'nin adı Armada Tersanesi olacak...

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum Armada Praxis fiyat!

Armada Praxis Villa & Residences projesinde satış süreci başladı. Lansmana özel fırsatlar sunulan projede fiyat listesi belli oldu. İşte Bodrum Armada Praxis fiyat...

Bodrum Armada Praxis satışa çıktı! Yeni proje!

Armada Praxis Villa & Residences projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Taşucu Tersanesi Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki tek tersane yatırımı olmasına karşın, açılan davalar sebebi ile 17 yıldır yapılamayan Taşucu Tersanesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı...

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi'nin ihalesi 5 Ekim'de!

Beyoğlu Kasımpaşa'da yer alan tarihi Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi'nin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar başladı.

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu. İBB tarafından hayata geçirilecek proje onay aşamasında...

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

armada tersanesi Haberi

armada tersanesi

Deniz taşımacılığında dünyanın ilk 5 büyük şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile ortak tersane aldı. İki grubun yüzde 50 ortaklıkla satın aldığı İzmit Körfezi'ndeki Tersanesi'nin adı Armada Tersanesi olacak.

Tonaj ve gemi sayısı açısından dünyada ilk 5 büyük denizcilik şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile yüzde 50 ortaklıkla İzmit Körfezi'nde kurulu olan TVK Tersanesini satın aldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Mübarek Mansimov'un yürüttüğü Palmali Grubun, bir süredir Türkiye'de çeşitli şirketlerle denizcilik alanında ortaklık yapacağı konuşuluyordu. Söz konusu ortaklıkla Yönetim Kurulu Başkanlığını Hüsnü Özyeğin'in yürüttüğü Fiba Holding, denizcilik alanındaki ikinci yatırımını gerçekleştirdi. 10 yıldır Türkiye'de gemi inşa ettiren Palmali Grup da, kendi tersanesine kavuştu. Toplam 50 milyon Euro civarında bir maliyetle satın alınan TVK Tersanesi'nin...