10 / 05 / 2024

Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açıldı

Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açıldı

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 yatırım ve 626 hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı....

Ümraniye Armağanevler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Armağanevler Mahallesi, 345 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Meram'da 30 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Armağan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Aze Tower Armağanevler teslim tarihi!

Aze Tower projesi toplam 75 daireden meydana geliyor. Proje Aze Grup tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Aze Tower Armağanevler fiyat listesi!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Aze Tower projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje Aze Grup imzası taşıyor...

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 40 derslikli ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi’nde hayata geçireceği 40 derslikli ortaokulun temeli atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Yıldırım Arabayatağı Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Arabayatağı Mahallesi’nde yapılması planlanan dönüşüm öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Him Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Doguz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.

UZN Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UZN Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

Bursa Fidyekızık Mahallesi'nin altyapısı güçleniyor!

Fidyekızık Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kesimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezayi Kesimoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Bilal Şimşek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilal Şimşek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Şimşek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Antakya Akasya Mahallesi'nde parke döşeme hizmeti denetlendi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kimyeci, ardından Akasya Mahallesi 101 Sokak'ta devam eden parke döşeme hizmetini denetledi.

Fazilet Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Nazik Sokak'ta kuruldu.

Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açıldı Haberi

Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açıldı


Programda konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Türkiye de rekor sayılabilecek ve örnek teşkil edilebilecek hizmetler ve eserler yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Bugüne kadar Ümraniye’mize 200’e yakın kalıcı eser kazandırdık." diye konuştu. 


Konuşmaların ardından Hasan Can, hayırsever işadamı Çetinkaya İnş. Yönetim Kur. Başkanı İsmail Çetinkaya’ya ve Anmalar İnş. Yönetim Kur. Başkanı Bedir Anma’ ya günün plaket takdim...