07 / 05 / 2024

Armin Burger

Armin Burger

Alman yapı marketleri zinciri Praktiker AG Türkiye'deki dokuz mağazasını kapatarak ülkeden çıkacağını açıkladı

Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL piliç burger 54,00 TL! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

İndirim şovu devam ediyor. Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL, piliç burger 54,00 TL’den satılıyor. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

ESK indirimlerini gören koşuyor! Bu kez burger ve kasap köfteye akın var! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu (ESK) indirimlerini gören koşuyor! Birçok üründe indirimlerini koruyan kurum bu kez burger ve kasap köftede indirim yapınca vatandaş akın etti. İşte ESK 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

Azest Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Azest Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Armin Sovlati tarafından kuruldu.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Türk şirket Çin’de işlettiği 160 Burger King şubesini kapattı!

Çin’deki corona virüsü salgını sebebiyle, bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ı kapatıldı...

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton, 2020'de 100 otele ulaşacak!

Hilton üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 2020'de Türkiye'de faaliyet yürüttükleri otel sayısının 100'e ulaşacağına dikkat çekti.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Lüleburgaz Ata Corner'e Burger King geliyor!

Ata GYO'nun projelerinden Kırklareli'de yer alan Ata Corner Lüleburgaz'daki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 435,60 metrekaresini Burger King'e kiraya verildi...

Mr. Asado Burger beş yılda 100 şubeye ulaşacak!

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, şimdi de Mr. Asado Burger adıyla bir hamburger markası yarattı. Topçu, Mr. Asado Burger markası için franchise vererek yurt içinde ve yurt dışında üç yılda 50 ve beş yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Armin Burger Haberi

Armin Burger
Praktiker'den yapılan açıklamada, Türkiye biriminin mahkemeye başvurarak iflas durumunun yönetilmesini istediği bildirildi. Praktiker CEO'su Armin Burger yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: 'Türkiye'deki gibi sürekli zarar eden bir işletmenin yükünü taşıyamayız. Türkiye'deki birimimizi satmak için yoğun çaba gösterdik ancak bizim için ekonomik olarak kabul edilebilir nitelikte bir anlaşmaya...