06 / 05 / 2024

Armin Zerunyan kim

Armin Zerunyan kim

Hilton üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 2020'de Türkiye'de faaliyet yürüttükleri otel sayısının 100'e ulaşacağına dikkat çekti.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton, 2020'de 100 otele ulaşacak!

Hilton üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 2020'de Türkiye'de faaliyet yürüttükleri otel sayısının 100'e ulaşacağına dikkat çekti.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

İnşaat çalışmaları bitmiş bir yapının yasal olarak kullanılabilmesi için yapı kullanma izin belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge için harç ödemesi yapılıyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Tapu harç bedelini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harç bedelini kim öder? Tapu harcı kimin sorumluluğunda, alıcının mı yoksa satıcının mı?

Armin Zerunyan kim Haberi

Armin Zerunyan kim

Global arenada 100'üncü yılını kutlayan Hilton, ABD dışındaki ilk otelini önce İstanbul'da açtı. 1955'te hizmete giren Hilton İstanbul Bosphorus, aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli oldu. Hilton Grubu, Türkiye'de hizmet verdiği otel sayısını gelecek yıldan itibaren 100'e ulaştırmayı planlıyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre;hali hazırda 113 ülkede 17 alt markası ile 5 bin 700'den fazla otel sayısına ulaşan Hilton Grubu, Türkiye'de 60 markası ile faaliyet yürütüyor. Yatırım aşamasındaki otel sayısı toplam 90'a yakın otel mevcudu ile girecek. Hilton üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 2020'de Türkiye'de faaliyet yürüttükleri otel sayısının 100'e ulaşacağına dikkat çekerek, "Türkiye pazarına çok inanıyor ve güveniyoruz” dedi. Zerunyan, Tonrad Hilton'un, Avrupa’da genişleme planının bir parçası olarak hayata geçirdiği İstanbul Hilton,...