15 / 05 / 2024

Arnavutköy belediyesi proje

Arnavutköy belediyesi proje

İstanbul Arnavutköy Belediyesi,Mardin'in Derik ve Dargeçit ilçelerini yeniden inşa edilecek. Belediye, bölgelere iki kültür ve gençlik merkezi yapacak.

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy 27 Nisan'da görücüye çıkıyor. Lansman fırsatları sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy belediyesi proje Haberi

Arnavutköy belediyesi proje

İstanbul Arnavutköy Belediyesi tarafından Mardin Derik ve Dargeçit'e iki kültür ve gençlik merkezi inşa edilecek. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı konu ile ilgili olarak "Türkiye, Batı'dan Doğu'ya kumlan bir köprüyle tarihi bir dönüşüme ve kalkınmaya sahne oluyor. Biz de Arnavutköy Belediyesi olarak Derik ve Dargeçit'in yeniden inşasına ve şehirlerin çehresinin değişmesine yardımcı oluyoruz" açıklamalarında bulundu.


Baltacı, her iki ilçede de yaklaşık 2 dönüm arazi ve 700 metrekarelik inşaat alanı içerisinde kültür ve gençlik merkezi inşa ettiklerini söyleyerek  "İçlerinde 250 koltuklu çok amaçlı salon, kulis, engelli oturum ve seyir alanı, kütüphane, 4 adet derslik, bay-bayan mescidi ve bir takım özel üniteler bulunacak. Derik'teki kültür merkezimize kabul edilmesi durumunda şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün ismini koymayı planlıyoruz. İhale çalışması tamamlandı, iki projenin...