07 / 05 / 2024

arnavutköy değerlenecekmi

arnavutköy değerlenecekmi

3’üncü havalimanı ve köprü ile Kanal İstanbul projesi Arnavutköy’ü ‘Emlakköy’e dönüştürdü. Hayvan satıcısından, manavına, bakkalından kasabına kadar herkesin emlakçı olduğu olduğu bölgede emlak ofisleri 1000’i geçti...

Fuzul Topraktan Arnavutköy'de kredi kartıyla konut fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy'de peşinatın tamamı kredi kartıyla ödenebiliyor. İşte Fuzul Topraktan Mayıs 2024 kampanyası detayları...

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Emlak Konut GYO Arnavutköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Arnavutköy'de yer alan 64 adet arsasının toplam değeri 795 milyon 808 bin 691 TL olarak belirlenirken, KDV dahil 939 milyon 54 bin 256 TL değer takdir edildi. 

Arnavutköy'de  23.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Arnavutköy'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 761 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Milli Emlak'tan Arnavutköy'de 22 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsayı 22 milyon 78 bin TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

arnavutköy değerlenecekmi Haberi

arnavutköy değerlenecekmi


Arnavutköy’de hayvan satıcısından bakkala, marketten kasaba herkes emlakçı oldu.


3’üncü havalimanı ve köprü ile Kanal İstanbul projesi Arnavutköy’ü ‘Emlakköy’e dönüştürdü. Hayvan satıcısından, manavına, bakkalından kasabına kadar herkesin emlakçı olduğu olduğu bölgede emlak ofisleri 1000’i geçti.


ÇILGIN projeler İstanbul’daki birçok ilçenin kaderini değiştirdi. Bunlardan biri de Arnavutköy. Kanal İstanbul, 3. köprü, yeni şehir ve 3. havalimanı gibi projelerle arsa cenneti haline gelen Arnavutköy’de fiyatlar yüzde 100’ün üzerinde arttı. Yatırımcıların bölgeye yığılmasıyla birlikte emlak ofislerinin sayısı arttı. Arnavutköy’ün merkezi ve köyleri emlak ofisleriyle doldu. Öyle ki bölgede marketten çok emlakçı var. Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre resmi kayıtlı emlakçı sayısı 138. Oysa faaliyette olan emlak dükanları 1000’i geçti.   


HAYVAN DA SATIYOR, ARSA DA 


İlçenin merkezinde emlak ofisleri iş hanları ve cadde üzerindeki dükanlarda konumlanıyor....