03 / 05 / 2024

Arnavutköy Öğretmen Evi açılış

Arnavutköy Öğretmen Evi açılış

24 Kasım öğretmenler günü programına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: İnşallah 2016 senesinde Arnavutköy Öğretmen Evi'nin ihale aşamasından sonra, inşa aşamasına geçeceğiz" dedi

Linet Arnavutköy'den ev kiraladı!

Bir süredir ev arayışında olan şarkıcı Linet aradığı evi Arnavutköy'de buldu.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Beren Saat, Arnavutköy’deki 2.5 milyon dolarlık evini satıyor!

Beren Saat’in, yıllar önce Arnavutköy’den aldığı evini su bastı. Kenan Doğulu'yla evlendikten sonra evini kiraya vermeyen Beren Saat, evi satmaya karar verdi.

Bursa'ya yeni öğretmen evi yapılacak mı?

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'daki öğretmen evi eksikliğinden bahsetti. İşte o haber...

Arnavutköy Öğretmen Evi 2016'da tamam!

24 Kasım öğretmenler günü programına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: İnşallah 2016 senesinde Arnavutköy Öğretmen Evi'nin ihale aşamasından sonra, inşa aşamasına geçeceğiz" dedi

Türkan Saylan'ın Arnavutköy'deki evi satılıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan'ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında el salladığı Arnavutköy'deki evi satılıyor.

Nevşehir yeni öğretmen evi inşası 15 Nisan'da başlayacak!

Nevşehir gündeminde yıllardır yer alan yeni öğretmen evi inşasının 15 Nisan 2015 tarihinden itibaren başlanması hedefleniyor.İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, projeyle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığının altını çizdi.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy su kesintisi 22 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 21 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy Öğretmen Evi açılış Haberi

Arnavutköy Öğretmen Evi açılış


Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü programına katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de Millet  Mektepleri Başöğretmeni unvanı aldığı gün, geleceğin mimarlarını yetiştiren öğretmenlerin günü oldu.



Her yıl 24 Kasım da düzenlenen öğretmenler günü özel programı bu sene de dolu dolu geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.


Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen  öğretmenler günü programına; Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Mehmet Yorgancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mehmet Dağ, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


24 Kasım öğretmenler günü programında açılış konuşmasını...