08 / 05 / 2024

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırma

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırma

Arnavutköy Tayakadın, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak alanlar içinde yer alıyor mu? Arnavutköy Tayakadın Köyü, 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak mı? Tayakadın, hangi kamulaştırma alanında? Arnavutköy Belediyesi cevaplıyor..

Miras kalan arsanın kamulaştırma bedeli nasıl belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan arsanın kamulaştırma bedelinin nasıl belirleneceğini kaleme aldı.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kütahya Uluköy için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Ortaköy sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamulaştırma bedelinde ÜFE hesabı!

Kamulaştırmalarda yeni dönem başlıyor. Artık vatandaşların kamulaştırma bedelleri amacıyla açtığı davalarda arazinin sonradan kazandığı değere bakılmayacak, ÜFE'ye göre değer artışı yapılıp ödenecek.

Baraj İnşası için Yapılan Kamulaştırmalarda Taşınmaz Malların Kamulaştırılması Hakkında Yönetmelik!

Baraj İnşası için Yapılan Kamulaştırmalarda Kamulaştırma Sahasına Mücavir Taşınmaz Malların Kamulaştırılması Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Germencik için acele kamulaştırma kararı!

380 kV (Yeniköy-Uzundere) Brş.N-Germecik 380 TM Enerji İletim Deplasesi Projesi kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Kuzey Otobanındaki kamulaştırma süreci TBMM'de!

Başakşehir Olimpiyat Stadı ile Kuzey Otobanı arasındaki tapulu arsaların kamulaştırma süreci meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırma Haberi

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırma


Arnavutköy Tayakadın Mahallesi (Köyü), dün Resmi Gazete'de yayımlanan Kuzey Marmara (3. Köprü dahil) Otoyolu acele kamulaştırma parselleri içinde yer alıyor mu? Tayakadın, hangi kamulaştırma alanında bulunuyor? 


Tayakadın'da 3. Köprü için kamulaştırma olacak mı?


İstanbul'un Üçüncü Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu için acele kamulaştırılacak parseller içinde Arnavutköy'den sadece Boğazköy'de üç parsel (950, 1018 ve 4554 ada 4 parselde) bulunuyor... Tayakadın Köyü'nde 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma söz konusu değil...



Avcılar Belediyesi ne diyor? 


Avcılar Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre Tayakadın Köyü ve çevresi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 30 Nisan 2014 tarihli ve 28987 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararı ile yetkilendirildiği Rezerv Yapı Alanı içerisinde... 


Tayakadın, 3. Havalimanı kamulaştırma alanı...