28 / 04 / 2024

arsa kredisi koşulları

arsa kredisi koşulları

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri arsa kredileri de bulunuyor. Peki arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

Arsaya kredi verilir mi?

Bir arsa satın almak istediğinizi ancak, elinizde yeterli nakit paranız olmadığını farz edelim. Bu durumda bankalardan kredi kullanabilir misiniz? Arsaya kredi verilir mi? Hangi bankalar arsaya kredi verir?

Arsa kredisi hesaplama!

Yeterli nakiti olmayan ancak arsa sahibi olmak isteyen kimseler için bankaların arsa kredisi bulunuyor. Peki arsa kredisi ne kadar? Arsa kredisi nasıl hesaplanır? İşte arsa kredisi hesaplamaları...

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Banka hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor? Yapı Krediden konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

İzmir Kuzeyşehir ödeme koşulları!

İzmir Kuzeyşehir ödeme koşulları kapsamında 0,69 faizle banka kredisi imkanı sunuluyor. Kuzeyşehir Evleri'nde fiyatlar 233 bin TL'den başlıyor...

Bornova Folkart Time ödeme koşulları!

Bornova Folkart Time ödeme koşulları kapsamında ara ödemeli veya banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor. Folkart Time ev fiyatları 258 bin TL'den başlıyor...

Selective Port'ta piyasa koşullarının altında vade avantajı!

Ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selective Port projesinde, 120 ay 0.92 gibi piyasa koşullarının altında vade oranıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projenin toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları!

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Atiye Residence Kağıthane ödeme koşulları!

Atiye Residence Kağıthane ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Atiye Residence'ta fiyatlar 550 bin liradan başlıyor...

Konut kredisinde yeniden finansman koşulları!

Konut kredisi kullandıktan, tüketiciler yeniden finansman için bankaya müracaat edebiliyor. Peki, konut kredisinde yeniden finansman koşulları nelerdir? Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları!

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede konutlar 3 farklı tipte dizayn edildi.

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları!

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 73 bin 409 metrekareden oluşan projede 5 konut, 1 hastane ve 1 otel bloğu yer alıyor.

arsa kredisi koşulları Haberi

arsa kredisi koşulları

Arsa kredisi şartları 2014!

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri kapsamında konut kredilerinin yanı sıra, arsa kredileri de bulunuyor.


Arsa kredisi nasıl alınır? Arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

Arsa kredisi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Örneğin kimi bankalar arsanın imarlı olmasını kesin isterken, kimi bankalar ise imarı olmayan arsalar için bir başka gayrimenkulü teminat göstererek arsa kredisi verebiliyor.


Arsa kredisi vadesi ve arsa kredi bedeli de aynı şekilde bankalarda farklılık gösteriyor.


Arsa kredi miktarı, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor. Arsa kredisi vadeleri ise kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Arsa kredisi veren bazı bankalar ve kredi koşulları şu şekilde sıralanıyor: (Aşağıda belirtilen koşullar...