05 / 05 / 2024

Arsa ve tarlaya rekor talep

Arsa ve tarlaya rekor talep

Türkiye'de geçtiğimiz sene, tarla, arsa ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adetle son zamanların en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırdı.

Konut alamayan arsa ve tarlaya yöneldi, fiyatlar rekor kırdı!

Konut fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki yükselişin etkisiyle yatırımcılar bütçelerine uygun arsa ve tarlalara yönelmeye başladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

Arsa ve tarlaya rekor talep!

Türkiye'de geçtiğimiz sene, tarla, arsa ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adetle son zamanların en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırdı.

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Altyapıdaki çılgın projeler, arsa ve arazilerin fiyatlarını katladı. Otoyol güzergahlarındaki gayrimenkullerin fiyatları her sene yükseliyor. Son dört senede yüzde 133 artışa ulaşan bölgeler bile bulunuyor...

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan arsa ve binayı 19 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile beraber Türkiye genelinde son 1 senede konut imarlı arsa fiyatları yüzde 37, arazi fiyatları da yüzde 24 arttı. Peki arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Arsa ve tarlaya rekor talep Haberi

Arsa ve tarlaya rekor talep

Türkiye'de geçtiğimiz sene, tarla, arsa ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adetle son zamanların en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırdı. Hürriyet Gazetesi Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Konut fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle  ‘düşük bütçelerle alternatif Yatırım arayışı’ ve ‘pandeminin etkisi ile müstakil yaşam hayali’ arsa, tarla satışlarındaki artışta büyük rol oynadı.  Peki yatırım tercihini tarla ve arsa yapanlar ne kazandı? Sorulan bu sorunun cevabını TSKB Gayrimenkul Değerleme yanıtladı. Yapılan araştırma sonuçları şu şekilde:

OTOYOL HAVALİMANI VE KANAL ETKİSİ

İstanbul’da arsa alımlarının Müstakil Ev arzusundan çok yatırım amaçlı olduğunu belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul projelerinin arsa ve arazi satışlarında büyük rol aldıklarına dikkat çekti. Kolcuoğlu, “Projelerin ilk etkisi imarı...