03 / 10 / 2024

arsa yatırımı 2019

arsa yatırımı 2019

İnşaat ve emlak piyasasında yatırımın konumu ve zamanlaması büyük önem taşımaktadır. İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, bu konuya ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı ve arsa yatırımının püf noktalarını dile getirdi...

Arsa yatırımcılarına müjde! O ilde iPhone fiyatına arsa satılıyor!

Konut alamayan yatırımcılar arsa yatırımına yöneldi. Bütçesine uygun arsa arayanlar için Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok'tan arsa tavsiyesi geldi. Tok, o ilde iPhone fiyatına arsa olduğunu söyleyerek yatırımcıları uyardı. 

Konut fiyatlarındaki artış arsa yatırımını artırdı! Yatırımcılar kapış kapış arsa alıyor!

ATA Proje GYO Kurucusu Murat Gültekin, Balıkesir'in Kepsut ilçesindeki yatırım avantajlarına dikkat çekerek konut satışlarındaki düşüş, arsa yatırımlarına kaydığını belirtti.

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda neden arsa yatırımının diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…

'Arsa ve araziye yatırım yapan kazanır' diyen gayrimenkul uzmanı 5 maddede nedenini açıkladı! 

Arsa ve arazi yatırımı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arsa ve arazi yatırımının neden önemli olduğunu 5 maddede açıkladı.  

Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa oldu! Buradan arsa alanlara talih kuşu kondu!

Yatırımcılar, elindeki paraları değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kimi yatırımcı ev, araba ve arsa alırken kimileri altın ve borsa gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı ise arsa oldu. İşte detaylar...

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

Gayrimenkulde arsa dönemi! Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Konut fiyatları artış gösterirken yatırımcılar arsaya yönelmeye başladı. Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için 'nokta' yerler! Uzman isim fiyatlarıyla birlikte açıkladı!

Konut alamayan yatırımcılar son zamanlarda arsa ve arazi yatırımına yönelmeye başladı. Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, toprak yatırımcıları için' nokta' yerleri açıkladı.

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, konut ve arsa yatırımı konusunda en iyi lokasyonların başında Kıbrıs'ın geldiğini belirtti. Kıbrıs'ın arsa ve konut yatırımı için değerli olduğunu belirten Gültekin yatırımcıları uyardı.

Uzmanı arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı...

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

arsa yatırımı 2019 Haberi

arsa yatırımı 2019

Dost meclislerinde, sohbet ederken, mesleğimizden de kaynaklı, konu muhakkak bir şekilde “nasıl yapalım ki daha çok para kazanalım” veya “nasıl bir yatırım yapalım ki kazancımız daha yüksek olsun” gibi konulara gelir. 
Yatırım; gelir sağlamak amacıyla birikimlerin kullanılması, değerlendirilmesi anlamına gelir. Kısa dönemli yatırım yapılacağı gibi; hazine bonosu almak, bankada mevduat hesabı açmak, borsada hisse alımı yapmak, döviz almak ya da altın almak gibi yatırımlar kısa dönemde gelir elde etmemizi sağlayabilir. Ancak araştırmalara göre; uzun vadeli yapılan yatırımların çok daha fazla kazandırdığı görülmektedir. Uzun vadeli yatırımlar ise; gayrimenkul, ev veya arsa almak, tahvil-bono almak veya hisse senedi almak gibi uzun dönemde kazanç elde etmemizi sağlayacak yatırımlar arasında sayılabilir. 

Biz burada uzmanlık alanımız olduğu için arsa yatırımı yapmak üzerine konuşacağız.

“O arsa zengini”,...