17 / 05 / 2024

Arşipel yapı denetim ulaşım

Arşipel yapı denetim ulaşım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından bugünkü resmi gazetede yayınlanan yazıya göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum'daki Arşipel yapı denetim faaliyetlerini durdurdu...

Ahura Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ahura Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mazlum Özgür Yaşar tarafından kuruldu.

Palmis Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Palmis Yapı Denetim Limited Şirketi Mehmet Yaşar Haktankaçmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Ray Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ray Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Yaşar Haktankaçmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim 'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Sitesi 'nde kuruldu.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyat listesi villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede 187 adet villa ve 16 mağaza bulunuyor.

Yapı denetim cezaları 2015!

Yapı denetim kuruluşlarından, denetim görevini yerine getirmedikleri tespit edilenlere, tespit edilen fiil ve hâllerin durumuna göre uygulanan yaptırımlarda 23 Nisan 2015 tarihinde birtakım değişiklikler yapıldı. İşte yapı denetim cezaları 2015...

Batman'da DESA statik yapı denetim firması açıldı!

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları!

Toskana Orizzonte projesi Başakşehir ’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Ogan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ogan Yapı Denetim Limited Şirketi, Nebihan Özoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Piyasa Caddesi, Beyza Ev Apartmanı'nda kuruldu.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villalar 8 ayrı tipte dizayn edildi. Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim için 0 212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. 8 farklı tipte villa seçeneği yer alan proje Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile yükseliyor.

1993 yılında Taksim'e dev bir yerlatı çarşısı yapılacakmış!

1993 yılında Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Taksim Meydanı'na 4 katlı dev yeraltı çarşısı yapılacağını açıklamış. Yap-işlet-devret modeliyle finanse edilecek projeyle Taksim Meydanı'nın altında yüzlerce dükkan yer alacakmış.

Arşipel yapı denetim ulaşım Haberi

Arşipel yapı denetim ulaşım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

Arşipel Yapı Denetim A.Ş.’nin denetim sorumluluğunda bulunan;

Muğla ili, Bodrum ilçesi, Göltürkbükü Beldesi, N18C14A4C pafta, 1500 parsel (YDS kaydında N18C14A3D pafta, 1542 parsel) üzerindeki 783054 YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (c) ve (g) fıkralarında ve Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin 5.maddesinin 4. fıkrasının (e) ve (l) bentlerinde öngörülen  esaslara göre denetlemediği anlaşılan 9078 Ticaret Sicil No ile Bodrum Ticaret Odasına kayıtlı 957 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Arşipel Yapı Denetim A.Ş. ile sorumlu denetim elemanları Sadi AKSOY (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15379, Oda Sicil No:3715), İbrahim YELKARASI (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:1978, Oda Sicil No:26356), Behiye ALTUĞ (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi...