17 / 05 / 2024

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul iletişim

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul iletişim

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Blokları Caddesi'nde kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Chk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cumali Arslan tarafından kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Arslan tarafından açıldı.

Ynz Motorlu Araçlar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ynz Motorlu Araçlar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Mehmet Kaysi ve Yakup Ademoğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul iletişim Haberi

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul iletişim

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Blokları Caddesi,...