07 / 05 / 2024

Art Design Mobilya hollanda mağazası

Art Design Mobilya hollanda mağazası

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Yabancıya konut satışı mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Türkiye'den yatırım yoluyla vatandaşlık alımı yabancılara konut satışını artırdı ve mobilya sektörünü canlandırdı.

Mobilya zincirleri yeni girişimciler arıyor!

Mobilya sektöründe markalı zincir sayısı giderek artıyor. Bu zincirler ise kendi mağazalarının yanında franchise vererek de büyüyor, Yaptığımız araştırmaya göre, mobilya sektöründeki yedi marka 2019 yılının sonuna kadar 252 franchise şube daha açmayı planlıyor..

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Art Design Mobilya hollanda mağazası Haberi

Art Design Mobilya hollanda mağazası

Art Design kişiye özel mobilya tasarımları yapan bir marka. Turgay Terzi tarafından 1990'da kurulmuş. Kişiye özel mobilya tasarımının ilklerinden.

İlk mağazasını İstanbul Modoka'da 350 metrekarelik bir alanda açmış. Para'da yer alan habere göre, 2007'de 700 metrekarelik ikinci mağaza gelmiş. Bugün, 700 metrekare Art Deco ve 2018'de açılan 700 metrekarelik Luxury Modern olmak üzere bin 400 metrekarelik mağaza büyüklüğüne sahip. Metrekarelerinin küçük olduğuna bakmayın. Buralar showroom gibi. Her müşterinin ürünü buralarda tasarlanıp fabrikada üretiliyor. İç mimarlardan oluşan 140 kişilik bir ekibe sahip. Şirketin 2019 cirosu 150 milyon TL. Anahtar teslimi iş yapılıyor. Mağazaya gittiğinizde önce sizin istekleriniz dinleniyor. Sonra ev ya da ofisinize uygun tasarımlar 3D olarak çiziliyor. En son final noktasında müşteri fabrikaya davet ediliyor ve ürünlerin son hali gösteriliyor....