27 / 04 / 2024

Art maden işleri

Art maden işleri

Binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapan Art maden, tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlıyor.

Dışişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS şartı yok! Detaylar tek tek belli oldu!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Nairobi Büyükelçiliği’ne alınacak sözleşmeli sekreter kadrosu için son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Dışişleri Bakanlığı, sürpriz bir personel alım ilanı yayımlayarak yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Dışişleri Bakanlığı, alacağı personellerde KPSS şartı talep etmeyeceğini aktardı.

İçişleri Bakanlığı sürpriz bir kararla KPSS şartsız personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 26 Mayıs!

İçişleri Bakanlığı’na Göç İdaresi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılacak açıklama alınacak personeller için KPSS şartının aranmadığı belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 14 Mayıs!

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylarda ikamet şartı ve KPSS puan şartı aranmadığı öğrenildi. Peki, başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar nelerdir?

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapıyor! KPSS şartı yok!

Dışişleri Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı ilanı yayımladı. KPSS Şartı olmaksızın Bakanlık bünyesine 1500 kişilik sınav ile memur alımı gerçekleştirecek. Peki şartlar nasıl? Kimler memur olabilir? İşte ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in tahliye ve yıkım kararlarına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Filistinlilere yönelik politikalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bakanlık, İsrail'in Filistinlilere yönelik aldığı tahliye, yıkım ve müsadere kararlarına tepki gösterdi. 

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

Yasaklar ne zaman bitiyor?  İçişleri Bakanlığı'ndan bu hafta sonu için son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanlığı'ndan hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri duyurulurken marketlerin, bakkalların, kasapların ve manavların çalışma saatleri de vatandaşlar ile paylaşıldı...

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

İBB'nin Sancaktepe'deki arazi satışı araştırmasını İçişleri Bakanlığı devraldı!

İBB yönetimi, AKP dönemindeki 41.2 milyon TL'lik arazi satışında kamu zararını araştırıyordu. Dosyayı İçişleri Bakanlığı devraldı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Art maden işleri Haberi

Art maden işleri

Art maden, günümüz mimarisinde üstün bir estetik sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle modern binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapmaktadır. Deneyimli ekipleriyle kalitesinden ödün vermeyen bir anlayış ile aldığı işleri zamanında bitiren, konusunda önde gelen kuruluşlardan biridir.


Gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki büyük ve detaylı işlerin projelendirilmesi safhasından, taşların temin edilmesi ve montajına kadarki tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlama odaklı çalışmaktadır.