14 / 05 / 2024

Art Royal Group İnşaat projesi

Art Royal Group İnşaat projesi

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 17 Ağustos'ta İstanbul Kartal, Topselvi Mahallesi, Arkoz Sokak' ta kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Royal mutfaktan bir yenilik 5 gözlü ocak artık mutfaklarınızda! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Aynı anda 5 gözde birden yemek pişirme özelliğine sahip ocaklar Royal mutfakta hizmetinizde.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi kuruldu!

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi Şişli'de Pıotr Tadeusz tarafıdan kuruldu.

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulrahim Tarhan tarafından kuruldu.

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Reem    Fshesh kuruldu.

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdolnajım Raeısı tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idan Al Battawı ve Mohammed Al Mattawı ortaklığında kuruldu. 

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Art Royal Group İnşaat projesi Haberi

Art Royal Group İnşaat projesi

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 17 Ağustos'ta İstanbul Kartal, Topselvi Mahallesi, Arkoz Sokak' ta kuruldu. 


Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri? konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...